menu

Rev'it X_301

Op maat gemaakt eendelig motorpak, aan te passen in kleuren en badges, is afgestemd op jouw lichaam voor jouw unieke stijl en optimaal rijcomfort.

Rev'it
Vanaf € 2.899,99
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?Mail of bel ons.
Bekijk de video
Omschrijving

Met de X_301 ben jij in staat staat om met een motorpak op maat op de motor te stappen. Zowel aangepast naar jouw afmetingen als volledig volgens eigen ontwerp. In de gezonde spanning van de racepaddock zorgen de X.301 van REV’IT! TAILORTECH en het gepatenteerde Engineered Skin® ontwerp voor rust en focus. Het is de favoriete keuze voor racers die niets dan absolute controle en precisie eisen op het circuit. Als het toppunt van de ontwerpserie gaan vorm en functionaliteit perfect hand in. 

De Rev'it! X301 is gemaakt voor een exacte pasvorm. Met een nauwkeurig ontwerpproces dat ervoor zorgt dat ieder paneel bijdraagt aan de wendbaarheid en snelheid van de racer. Een pak dat vanaf het eerste moment voordeel biedt in de baan. Met snelheid, en met ongeëvenaarde bescherming. Met het geïntegreerde Tech-Air® 10 systeem word je in staat gesteld om met zekerheid de grenzen op te zoeken.

De Revit X_301 is zorgvuldig gemaakt van BIO-TANNED kangoeroeleer, met een 100% chroomvrije samenstelling. Deze duurzame aanpak vervangt conventioneel chroom door een mengsel van plantaardige en synthetische tannines, waardoor de productie van het pak veiliger is voor zowel mens als milieu.

Online configurator 

Compatibiliteit met airbags
Ontworpen met state-of-the-art veiligheid in het achterhoofd, biedt de X.301 naadloos plaats aan de Alpinestars Tech-Air® 10 airbag. Het biedt veelzijdigheid als een standalone systeem of kan volledig worden geïntegreerd in het pak en biedt uitgebreide bescherming zonder afbreuk te doen aan comfort, bewegingsvrijheid en zeker niet aan de stijl.

Verfijnd ontwerp: less is more
De X.301 wordt gedragen door de ‘less is more’-filosofie en bestaat uit slechts achttien panelen – een direct resultaat van onze Engineered Skin® aanpak. Dit ontwerp komt voort uit uitgebreid onderzoek en feedback van onze professionele #revitriders. De nadruk ligt daarbij op de gebieden die het meest te verduren krijgen met crashes. Minder panelen betekent een gladder en lichter pak met minder naden en dus minder breekpunten. Prestaties en veiligheid: beide hebben er baat bij.

Verlengde Stretch Panelen
De X.301 heeft grote stretchpanelen die strategisch geplaatst zijn om de expansie van de Tech-Air® 10 airbag op te vangen en tegelijkertijd de bewegingsvrijheid van de rijder te garanderen. Dit ontwerp zorgt dat het pak meebeweegt met de rijder en biedt ongeëvenaard comfort en aanpassingsvermogen.

Aerodynamische speedhump
De innovatieve Aero Hump op de X.301 is opnieuw ontworpen om lichter en efficiënter te zijn, waardoor de aerodynamica van de combinatie van rijder en motor aanzienlijk is verbeterd. De speedhump is compatibel met airbagsystemen zoals Tech-Air® RACE en Tech-Air® 10 en is een samensmelting van vorm en functie. Ontworpen om te presteren.

Geavanceerde materialen voor verbeterde veiligheid
Op plaatsen waar naden vervolgens echt noodzakelijk zijn, wordt de X.301 versterkt met geavanceerde materialen zoals Kevlar® en 3D Flex. Om verhoogde slijtvastheid en extra seconden bescherming te bieden bij een crash. Deze materialen zijn gekozen vanwege hun uitzonderlijke sterkte en veiligheidseigenschappen, zodat de rijder profiteert van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van motorkleding technologie.

Lees meer Lees minder
 • Elk detail is afgestemd op jouw lichaam en persoonlijke stijl
 • Onze Tailortech specialisten helpen je graag jouw unieke pak samen te stellen
 • Tailortech in Nederland exclusief bij Biker Outfit Amsterdam
Specificaties

 • Compatibel met Tech-Air 10 airbag systeem
 • Gemaakt van 1.0mm premium Bio Tanned kangaroo leer
 • Uitgerust met 8 level 2 CE protectoren
 • Geïntegreerde borst protectie voor bescherming van de voorzijde van de romp
 • Inclusief vervangbare elleboog en knie sliders voor duurzaamheid en prestatie
 • Keprotech Kevlar panelen voor superieure slijtvaste bescherming
 • 'Bio-directional' ventilerende stretch panelen voor bevorderd ademend vermogen en flexibiliteit
 • Engineered Skin Method vermindert naden voor een comfortabelere pasvorm
 • Schouder stretch panelen dragen bij aan een volledige bewegingsvrijheid
 • 3D flex verstevigingen voegen duurzaamheid toe in kritieke gebieden
 • Uitneembare binnenvoering voor gemak en comfort
 • Verlengde tank grip panelen verbeteren de controle over de motor
 • Met aerodynamische hump 
 • Geschikt voor hydrozakken
 • Gemaakt in Italië
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons