menu

ALPINESTARS MOTORPAK HEREN

In omvang de onbetwiste nummer 1 in motorkleding is Alpinestars. Alpinestars is het toonaangevende merk als je op zoek bent naar een heren motorpak.
13 items

Heren motorpak van Alpinestars

 

Als je voor de beste bescherming wil gaan, heb je een volwaardig heren motorpak van Alpinestars nodig. De heren motorpakken van Alpinestars zijn vervaardigd uit leer van hoge kwaliteit, hebben een strakke pasvorm en beschikken over impact absorberende protectoren. Bij bepaalde modellen is het zelfs mogelijk om het airbagsysteem van Alpinestars, genaamd “Tech-Air”, te plaatsen. Deze pakken zijn “Airbag ready”. Alle andere motorpakken kun je gemakkelijk combineren met de tech-air 5. Deze airbag kun je gemakkelijk veranderen van 'straat' naar 'race' modus. Motorrijden met een airbag is de veiligste keuze. Heren motorpakken van Alpinestars hebben uiteenlopende eigenschappen en designs. Een belangrijke keuze die je moet maken als je een nieuw motorpak van Alpinestars aan wil schaffen, is of je met een eendelig of tweedelig motorpak wil gaan rijden. Eendelige motorpakken zijn veiliger, maar met een tweedelig heren motorpak van Alpinestars ervaar je meer gemak en comfort.

 

Alle heren motorpakken van Alpinestars zijn voorzien van belangrijke protectoren. Het verschilt per model welke protectoren worden meegeleverd. De knieën, ellebogen, schouders en heupen worden standaard goed beschermd, maar rugprotectoren zijn vaak optioneel. Bij sommige heren motorpakken van Alpinestars is het zelfs mogelijk om een borstprotector te plaatsen. Ook tussen het beschermingsniveau van de protectoren zitten verschillen. Zo wordt er gebruikgemaakt van CE-level 1 en CE-level 2 protectie. Bekijk de productbeschrijvingen van specifieke Alpinestars heren motorpakken voor alle informatie.

 

Tweedelige en eendelige heren motorpakken van Alpinestars

 

De keuze voor een tweedelig of eendelig motorpak kan erg lastig zijn. Bij Alpinestars vind je een brede collectie van beide soorten motorpakken. Rijd je regelmatig op het circuit of ben je van plan om dit te gaan doen? Dan is een eendelig heren motorpak van Alpinestars de beste optie voor jou. 1-delige motorpakken bieden meer bescherming dan de 2-delige tegenhanger. Ben je een sportieve motorrijder, maar rijd je vooral op de openbare weg? Dan is een 2-delig heren motorpak van Alpinestars wellicht meer geschikt. Een tweedelig motorpak is enorm veilig en biedt tegelijkertijd een hogere mate van comfort en gemak. Je kunt de jas van een 2-delig motorpak namelijk eenvoudig losritsen en uittrekken. Dit is natuurlijk enorm fijn wanneer je even een pauze tijdens je motorrit wil nemen.

 

Alpinestars heren motorpak van leer

 

De heren motorpakken van Alpinestars zijn allemaal van leer gemaakt. De keuze voor leer is een logische: leer is enorm slijtvast, biedt optimale bescherming, gaat lang mee en ziet er ook nog eens erg goed uit. Naden en stiksels van de Alpinestars heren motorpakken zijn zeer sterk en houden al het leer zonder problemen bij elkaar. Een voordeel van heren motorpakken van Alpinestars is dat ze na verloop van tijd steeds fijner gaan zitten. Het leer wordt soepeler en vormt zich naar je lichaam. Vergeet echter niet dat de heren motorpakken van Alpinestars zijn ontworpen voor de zithouding die je op een motor hebt. Hierdoor kan een leren motorpak wat minder goed aansluiten wanneer je even niet op een motor zit.

 

Koop je Alpinestars heren motorpak bij Biker Outfit

 

Een heren motorpak van Alpinestars biedt de beste bescherming voor motorrijders. Bekijk het grote aanbod met pakken van Alpinestars op onze website en bestel eenvoudig online. Als je nog niet goed weet welk Alpinestars heren motorpak perfect bij jou past, kom dan zeker eens langs in onze winkel om meerdere modellen te vergelijken. We helpen je graag!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese