menu

ALPINESTARS MOTORPAK

In omvang de onbetwiste nummer 1 in motorkleding is Alpinestars. Alpinestars is het toonaangevende merk als je op zoek bent naar een motorpak.
15 items

Motorpak van Alpinestars

Een motorpak van Alpinestars biedt de beste bescherming voor motorrijders. Alpinestars motorpakken hebben een nauwsluitende pasvorm, zijn gemaakt van premium leer en voorzien van de nodige protectoren. Door stretch-panelen zijn alle motorpakken van Alpinestars voorbereid op het dragen van een airbag. Sommige modellen zijn zelfs voorbereid op het gebruik van een Alpinestars “Tech-Air” Airbag. Veiliger motorrijden is vrijwel onmogelijk. De Alpinestars motorpakken vind je in veel verschillende uitvoeringen. Zo kun je ten eerste kiezen voor een eendelig of tweedelig motorpak. In het kort: over het algemeen is een eendelig motorpak nog veiliger dan de tweedelige variant. Echter, tweedelige motorpakken bieden meer comfort en gemak doordat je de jas gemakkelijk los kunt ritsen en uit kunt trekken.

 

Tussen de protectoren van de pakken kunnen verschillen zitten. Sommige Alpinestars motorpakken beschikken over CE-level 1 protectie, terwijl er in andere modellen CE-level 2 protectoren geplaatst zijn. Een combinatie van beide niveaus op één Alpinestars motorpak is ook mogelijk. De meeste protectoren worden meegeleverd en bevinden zich op de knieën, heupen, ellebogen, schouders en rug. Bepaalde modellen zijn voorbereid op het plaatsen van borstprotectoren. Bij de productinformatie van ieder Alpinestars motorpak kun je alles terugvinden over de meegeleverde of optionele protectoren.

 

Alpinestars motorpak van leer

Alle Alpinestars motorpakken zijn van leer gemaakt. Dat is natuurlijk niet voor niets. Leer is het meest slijtvaste materiaal dat als basis voor motorkleding wordt gebruikt. Het leer van Alpinestars motorpakken is van zeer hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. Op de kritische delen zijn extra verstevigingen aangebracht zodat het pak je lichaam zo goed mogelijk kan beschermen. Verder zijn de naden enorm sterk en houden ze het pak netjes bij elkaar. Een Alpinestars motorpak zal na verloop van tijd steeds fijner gaan zitten, doordat het leer zich naar je lichaam gaat vormen. Uiteraard is het belangrijk om niet te vergeten dat een motorpak gemaakt is voor de zithouding die je op een motor hebt. Als je staat of loopt zit een motorpak minder netjes aangesloten.

 

Tweedelige en eendelige motorpakken van Alpinestars

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw motorpak van Alpinestars kom je voor een belangrijke keuze te staan: ga je voor een eendelig of tweedelig pak? 1-delige motorpakken van Alpinestars bieden de beste bescherming. Op het circuit zie je dan ook vrijwel iedereen altijd met een overall rijden. Toch zijn ook 2-delige Alpinestars motorpakken enorm populair. Dit is te danken aan de hoge bescherming in combinatie met wat meer comfort. Je kunt de jas van een tweedelig pak eenvoudig en snel uittrekken. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld even op een terras wil gaan zitten. We helpen je graag op weg met het maken van een keuze tussen een eendelig en tweedelig motorpak.

 

Koop je nieuwe Alpinestars motorpak bij Biker Outfit

Wil je de beste bescherming tijdens het motorrijden ervaren? Ga dan voor een volwaardig motorpak van Alpinestars. Alpinestars motorpakken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit voel je direct als je een pak aantrekt. Kom gerust naar onze winkel om de verschillende modellen te vergelijken. Weet je al precies welke maat je nodig hebt? Bestel je nieuwe Alpinestars motorpak dan eenvoudig online via onze webshop.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese