menu

ALPINESTARS MOTORPAK DAMES

In omvang de onbetwiste nummer 1 in motorkleding is Alpinestars. Alpinestars is het toonaangevende merk als je op zoek bent naar een dames motorpak.
4 items

Dames motorpak van Alpinestars

 

Met een dames motorpak van Alpinestars zit je altijd goed. Volledige dames motorpakken bieden de beste bescherming voor motorrijders. Dit is te danken aan een aantal eigenschappen van de Alpinestars dames motorpakken. Zo zijn alle pakken vervaardigd uit premium leer en bevatten ze impact absorberende protectoren op de kritische delen. Verder hebben alle dames motorpakken van Alpinestars een strakke en sportieve pasvorm. Bij bepaalde modellen heb je zelfs de mogelijkheid om een airbagsysteem van Alpinestars te plaatsen. De pakken waarbij dit mogelijk is zijn “Tech-Air ready”. Alle andere pakken zijn gemakkelijk te combineren met alle andere airbags. Bijvoorbeeld de tech-air 5, deze airbag kun je zowel voor de straat als het circuit gebruiken. Natuurlijk kun je kiezen uit meerdere uitvoeringen wanneer je een dames motorpak van Alpinestars aan wil gaan schaffen. Zowel de designs als de kenmerken van de pakken kunnen uiteenlopen. Een belangrijke vraag die je aan jezelf kunt stellen is of je een 1-delig of 2-delig dames motorpak wil dragen. Uiteraard is het antwoord grotendeels afhankelijk van je rijstijl.

 

De dames motorpakken van Alpinestars zijn voorzien van of voorbereid op het plaatsen van belangrijke protectoren. De meeste protectoren worden meegeleverd, maar een rugprotector is vaak optioneel. Met de protectoren worden de kritische delen van je lichaam extra goed beschermd. Denk bijvoorbeeld aan je knieën, heupen, ellebogen en schouders. Niet iedere impact absorberende protector biedt dezelfde mate van bescherming. Er zijn twee niveaus: CE-level 1 en CE-level 2. Bij de beschrijvingen en specificaties van ieder Alpinestars dames motorpak vind je alle belangrijke informatie.

 

Leren dames motorpakken Alpinestars

 

Alle dames motorpakken van Alpinestars zijn vervaardigd uit premium leer. Leer biedt de beste bescherming, is zeer slijtvast en is daarnaast ook nog erg duurzaam. Een leren dames motorpak van Alpinestars hoef je niet zomaar te vervangen. De naden en de stiksels van de pakken zijn enorm sterk zodat het leren netjes bij elkaar blijft zitten. Alpinestars dames motorpakken gaan na een tijdje steeds fijner zitten. Dit komt doordat het leer van het pak zich naar je lichaam gaat vormen. Het is wel zo dat leren dames motorpakken van Alpinestars echt voor het motorrijden ontworpen zijn. Als je niet op de motor zit, zul je merken dat het pak minder goed aansluit.

 

Eendelige en tweedelige Alpinestars dames motorpakken

 

Het kan best lastig zijn om de keuze voor een 1-delig of 2-delig motorpak te maken. Vind je veiligheid het allerbelangrijkste? En rijd je weleens op het circuit? In dat geval is een 1-delig dames motorpak van Alpinestars de beste optie. Eendelige motorpakken zijn over het algemeen nu eenmaal nóg veiliger dan de tweedelige variant. Uiteraard is een 2-delig dames motorpak van Alpinestars ook een uitstekende optie waarmee je veel bescherming tijdens het motorrijden ervaart. Voor de openbare weg is een 2-delig motorpak voor veel motorrijdsters de perfecte keus. Dit komt doordat een 2-delig pak meer gemak en comfort biedt. De jas kun je losritsen en eenvoudig uittrekken. Ideaal wanneer je even een pauze van het motorrijden wil nemen.

 

Vergelijk de dames motorpakken van Alpinestars in onze winkel

 

Kom eens langs om onze dames motorpakken van Alpinestars te bekijken en te passen. Ons personeel staat klaar om je te helpen met het uitzoeken van een geschikt model. Weet je al precies welk pak je wil en welke maat je nodig hebt? Bestel je nieuwe Alpinestars dames motorpak dan eenvoudig online!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese