menu

ALPINESTARS JAS HEREN

In omvang de onbetwiste nummer 1 in motorkleding is Alpinestars. Alpinestars heeft meerdere typen heren motorjassen in collectie.
83 items

Alpinestars motorjassen voor heren

 

Het dragen van een goede motorjas is essentieel tijdens het motorrijden. Een heren motorjas van Alpinestars beschermt je volledige bovenlijf. Op de kritische plekken van je lichaam zijn impact absorberende protectoren geplaatst. Denk hierbij aan de ellebogen en schouders, maar ook voor het beschermen van je rug heb je de mogelijkheid om een protector te plaatsen. Bepaalde heren motorjassen van Alpinestars zijn zelfs voorbereid op het plaatsen van impact absorberende protectie voor de borst. Veruit de meeste herenjassen van Alpinestars zijn van textiel gemaakt, maar ook leer is erg populair. Andere materiaalkeuzes zijn softshell en een sterke combinatie van leer en textiel. Naast het bieden van bescherming wordt er bij Alpinestars veel aandacht aan het design van de heren motorjassen besteed. De heren motorjassen van Alpinestars zijn eenvoudig te herkennen. Je hebt de keuze uit veel verschillende stijlen zoals sport, sport-tour, tour, adventure, classic en urban. Voor ieder type motorrijder maakt Alpinestars geschikte motorjassen van hoge kwaliteit. 

 

Textiele heren motorjassen van Alpinestars

 

Veruit het grootste deel van het aanbod van Alpinestars jassen bestaat uit modellen van textiel. Textiel is een enorm goede basis voor functionele motorjassen. Het materiaal is duurzaam, slijtvast en kan voorzien zijn van onmisbare functionaliteiten zoals een uitneembare thermovoering of een waterdicht membraan. Een textiele herenjas van Alpinestars is voor een motorrijder nooit een verkeerde aankoop. 

 

Optimale bescherming met een leren jas voor mannen van Alpinestars

 

Als je voor de beste bescherming wil gaan, heb je een leren heren motorjas van Alpinestars nodig. Leer biedt de hoogste mate van bescherming. De combinatie van slijtvast leer met impact absorberende protectoren zorgt ervoor dat je met een veilig gevoel op de motor kan stappen. Leren heren motorjassen van Alpinestars worden vooral ontworpen voor sportieve motorrijders, maar ook ieder ander type motorrijder kan een geschikte leren jas in de brede collectie van Alpinestars vinden. 

 

Alpinestars heren motorjassen voor in de zomer

 

In de zomer wil je graag met een motorjas rijden die ervoor zorgt dat je koel blijft. Alpinestars heeft meerdere doorwaai herenjassen ontworpen die speciaal gemaakt zijn voor het motorrijden in de zomer. Op het gebied van ventilatie zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor jassen met directe ventilatie opties en indirecte ventilatie opties. Ook kun je een geventileerde of geperforeerde heren motorjas van Alpinestars dragen. Al deze jassen van Alpinestars zullen ervoor zorgen dat je het niet te warm zal krijgen wanneer je met hoge temperaturen gaat motorrijden. 

 

Heren motorjassen van Alpinestars koop je bij Biker Outfit

 

Biker Outfit heeft een enorm brede collectie met heren motorjassen van Alpinestars. Alpinestars is een gerenommeerd merk in de motorwereld. Met een heren motorjas van Alpinestars weet je zeker dat je goed zit. Je kunt alle herenjassen bekijken in onze webshop. Online bestellen is erg eenvoudig maar langskomen in de winkel is uiteraard ook mogelijk. Heb je vragen over een heren motorjas van Alpinestars? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese