menu

ALPINESTARS JAS HEREN

In omvang de onbetwiste nummer 1 in motorkleding is Alpinestars. Alpinestars heeft meerdere typen heren motorjassen in collectie.
66 items

ALPINESTARS MOTORJAS HEREN

- Motorjas winter: kies een gelamineerde, een GoreTex of een 3 laags Alpinestars motorjas om de gehele winter te gebruiken. 

- Motorjas zomer: ben je een echte mooi-weer rijder? Kies een Alpinestars doorwaai jas of een geventileerde jas met regenvoering.

- Motorjas all season: een 2 laags Alpinestars motorjas is geschikt tijdens de meeste weersomstandigheden.

- Motorjas leer: een leren Alpinestars motorjas is slijtvast en wordt vaak gekozen door motorrijders met een sportieve motor.

- Motorjas dames: Alpinestars dames motorjassen zijn net als de heren motorjassen geschikt zowel voor sportief, tour als casual gebruik.

 

Motorprotectie

Een Alpinestars heren motorjas is standaard voorzien van elleboog en schouder protectie. Kies voor een extra Alpinestars rugprotector om de jas geheel veilig en compleet te maken.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Ben je op zoek naar de perfecte heren motorkleding van Alpinestars? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze motor specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe Alpinestars motorkleding. We adviseren graag welke motorkleding in jouw geval de beste aankoop is, waarna je nog jarenlang met jouw motorkleding ritjes kan maken. Een Alpinestars mannen jas kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese