menu

ALPINESTARS SCHOENEN EN LAARZEN DAMES

Alpinestars is een fenomeen op het gebied van motorschoeisel. Alpinestars heeft een uitgebreide collectie dames motorlaarzen en motorschoenen.
69 items

ALPINESTARS SCHOENEN EN LAARZEN DAMES

Alpinestars is gestart in 1963 en is sindsdien een begrip in de motorwereld, maar bijvoorbeeld ook in de auto en kartsport. Het allereerste ontwerp was een crosslaars, nog steeds zorgen met name de laarzen en motorschoenen voor een enorm deel van de jaaromzet.

 

Motorlaarzen en motorschoenen van Alpinestars

Een Alpinestars motorlaars is verkrijgbaar voor sport en circuitrijders, voor tour en woon-werk verkeer, waterdicht of waterdicht en ademend door middel van een GoreTex membraan. Alpinestars dames motorlaarzen zijn eveneens verkrijgbaar in sport, tour en casual varianten. Een Alpinestars motorschoen of een Alpinestars motorsneaker biedt protectie en desgewenst waterdichtheid.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Ben je op zoek naar de perfecte motorschoenen van Alpinestars? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze motor specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe Alpinestars schoenen. We adviseren graag welke motorschoen of motorlaars in jouw geval de beste aankoop is, waarna je nog jarenlang met jouw motorkleding ritjes kan maken. Een Alpinestars schoen of laars kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese