menu

ALPINESTARS SCHOENEN EN LAARZEN DAMES

Alpinestars is een fenomeen op het gebied van motorschoeisel. Alpinestars heeft een uitgebreide collectie dames motorlaarzen en motorschoenen.
73 items

Dames motorlaarzen en motorschoenen van Alpinestars

Dames motorlaarzen of motorschoenen van Alpinestars zijn onmisbaar voor iedere motorrijdster. Met laarzen en schoenen kun je jouw voeten goed beschermen tijdens het motorrijden. En dat is belangrijk, want je voeten raken als een van de eerste delen van je lichaam de grond wanneer je onverhoopt onderuit gaat. Dit heeft te maken met een reflex van het lichaam. Zorg dus voor beschermende dames motorschoenen of -laarzen wanneer je gaat motorrijden. Met een paar van Alpinestars weet je zeker dat je goed zit. Je tenen, enkels en hielen worden beschermd door middel van sterke verstevigingen en harde protectie delen. In het geval van hoge motorlaarzen wordt ook een deel van je scheenbeen meegenomen. Ideaal voor motorrijdsters die de hoogste eisen aan hun motoroutfit stellen. Zowel dames laarzen als schoenen van Alpinestars vind je in vele soorten en maten. Je hebt de keuze uit de volgende stijlen: sport, tour, sport-tour, adventure, urban en classic. Er is voor ieder wat wils! Afhankelijk van je rijstijl kun je bepalen welke Alpinestars dames laarzen of schoenen het beste bij je passen. Vergeet ook zeker niet te kijken naar de eigenschappen van het motorschoeisel. Denk bijvoorbeeld aan waterdichte membranen of ventilatiegaten.

 

Alpinestars motorlaarzen voor dames

Als je voor de beste bescherming wil gaan, heb je Alpinestars dames motorlaarzen nodig. Doordat motorlaarzen hoog zijn, zorgen ze ook voor protectie van je scheenbenen. Motorlaarzen worden voor verschillende soorten motorrijdsters ontworpen. Ben je een sportieve rijder die wel eens het circuit bezoekt? Ga dan voor de sportieve race laarzen van Alpinestars. Ook voor adventure- en tourrijders zijn er passende dames motorlaarzen van Alpinestars te krijgen. Er zijn zelfs een aantal modellen die tussen sport en tour in zitten. Deze laarzen van Alpinestars worden sport-tour motorlaarzen genoemd. Verder is het aan- en uittrekken van Alpinestars dames motorlaarzen erg eenvoudig. Dit is te danken aan een handige zijrits, klittenband of clips. Daarnaast kun je kiezen voor een paar met een waterdicht membraan. Wat betreft waterdichte membranen heb je twee opties: Gore-Tex of Drystar. Gore-Tex is zeer bekend en geprezen in de markt van waterdichte membranen. Drystar is het eigen membraan van Alpinestars.

 

Comfortabele dames motorschoenen van Alpinestars

Comfortabele dames motorschoenen van Alpinestars zijn ideaal voor motorrijdsters die af en toe een stukje willen lopen. Met Alpinestars dames motorschoenen profiteer je van een combinatie van comfort en protectie. Veel motorschoenen lijken zelfs heel erg op reguliere schoenen. Het is bij deze modellen aan de buitenkant niet te zien dat ze je voeten tijdens het motorrijden zullen beschermen. Je kunt ze dus ook prima dragen als je na een motorrit even door de stad wil wandelen. De neus, hak en hiel van een Alpinestars dames schoen is voorzien van harde protectie delen en de nodige verstevigingen, waardoor je veilig kunt motorrijden.

 

Jouw nieuwe dames laarzen of schoenen van Alpinestars vind je bij Biker Outfit

Koop je nieuwe dames motorlaarzen of motorschoenen van Alpinestars bij Biker Outfit. Ongeacht je rijstijl zul je bij Biker Outfit altijd slagen wanneer je op zoek bent naar goed motorschoeisel van Alpinestars. De brede collectie is te bekijken en te bestellen via onze website. Natuurlijk kun je ook langskomen om verschillende modellen te passen!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese