menu

ALPINESTARS BROEK DAMES

In omvang de onbetwiste nummer 1 in motorkleding is Alpinestars. Alpinestars heeft meerdere typen dames motorbroeken in collectie.
10 items

Alpinestars motorbroeken voor dames

 

Met een dames motorbroek van Alpinestars kun je veilig motorrijden. De Alpinestars dames motorbroeken beschermen je volledige benen dankzij het slijtvaste materiaal. Kritische delen van je lichaam worden extra goed beschermd doordat er impact absorberende protectoren in de Alpinestars dames motorbroeken geplaatst zijn. Je hebt de keuze uit verschillende materialen wanneer je op zoek bent naar een dames motorbroek van Alpinestars. De meeste motorbroeken van Alpinestars zijn van textiel, maar ook leer wordt veel gebruikt. Beide materialen zijn een enorm goede basis voor een motorbroek. Naast dat je voor textiel of leer kunt kiezen, biedt Alpinestars de dames motorbroeken in verschillende stijlen aan. Denk hierbij aan sport, sport-tour, tour, classic en adventure. Voor ieder wat wils! Afhankelijk van je rijstijl en het type motor dat je rijdt, kun je een passende dames motorbroek van Alpinestars uitzoeken. Vergeet ook zeker niet te kijken naar waardevolle functionaliteiten zoals een waterdicht membraan, regenliner of een uitneembare thermovoering

 

Dames motorbroeken van Alpinestars met waterdicht membraan

 

Als je het hele jaar door op de motor rijdt, zul je hoe dan ook met regen te maken krijgen. Gelukkig kun je jezelf hier eenvoudig op kleden. Door het dragen van een waterdichte dames motorbroek van Alpinestars zorg je ervoor dat je zo min mogelijk last van de regen zult hebben. Het waterdichte membraan van de broeken houdt je benen droog. Alpinestars heeft haar eigen waterdichte membraan ontwikkeld, genaamd Drystar. Naast een dames motorbroek met een Drystar membraan is het ook mogelijk om voor het welbekende waterdichte membraan van Gore-Tex te kiezen. Bij Gore-Tex profiteer je van het gegeven dat de membranen een hoog ademend vermogen hebben.

 

Leren dames motorbroeken van Alpinestars

 

Met een leren dames motorbroek van Alpinestars zit je zeker goed. Leer biedt de beste bescherming voor motorrijders. Veel sportieve rijders kiezen dan ook voor een leren motorbroek van Alpinestars. Op het circuit zie je zelfs niet anders. Sportieve leren motorbroeken van Alpinestars hebben een strakke pasvorm en sluiten goed aan op het vrouwenlichaam. Naast sportieve modellen heb je ook leren dames motorbroeken met een classic uitstraling. Leren dames motorbroeken kun je uitstekend combineren met een motorjas van leer.

 

Zomer dames motorbroeken van Alpinestars

 

Als je met name in de zomer op de motor stapt, is een ventilerende dames motorbroek van Alpinestars een essentieel onderdeel van je garderobe. Dames motorbroeken voor in de zomer zorgen voor verkoeling tijdens het motorrijden. Hierdoor kun je comfortabel blijven rijden, ongeacht hoe warm het is. De mate van ventilatie is niet bij iedere zomer dames motorbroek van Alpinestars hetzelfde. Zo heb je zowel directe als indirecte ventilatie opties. Onze medewerkers adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden!

 

Bestel je nieuwe dames motorbroek van Alpinestars eenvoudig online

 

Een dames motorbroek van Alpinestars bestel je natuurlijk bij Biker Outfit. Wij zorgen ervoor dat jij jouw nieuwe broek zo snel mogelijk in huis hebt. Als je liever eerst komt passen is dat uiteraard ook mogelijk. Bezoek onze winkel wanneer het jou uitkomt en wij zullen je helpen tijdens je zoektocht naar de perfecte dames motorbroek van Alpinestars!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese