menu

Alpinestars Stella Tech-Air 3 System

Alpinestars' lichtste autonome Airbag systeem, Stella Tech-Air® 3 is ontworpen om over of onder de motorjas gedragen te worden, als de effectieve en praktische keuze voor toerrijders, stadsrijders en forenzen.

Alpinestars
€ 529,95
Kies jouw maat
Bekijk de video
Omschrijving

Het lichtste autonome airbagsysteem van Alpinestars, Stella Tech-Air® 3, is ontworpen om over of onder de motorjas gedragen te worden, als de effectieve en praktische keuze voor toerrijders, forenzen en voor in en om de stad,

Alpinestars' algoritme voor crashdetectie is ontwikkeld en verfijnd op basis van miljoenen kilometers aan rijgegevens en duizenden crashes, waardoor het systeem nauwkeurig kan beoordelen wanneer de airbag moet worden geactiveerd vóór een botsing of een andere gevaarlijke situatie zoals een lowside of highside crash. Als Tech-Air® 3 het begin van een aanrijding detecteert, blaast het systeem de beschermende airbag binnen 50 milliseconden op. Bij een directe botsing van de motorfiets met een ander voertuig of obstakel is het Tech-Air® 3-systeem effectief bij de "eerste botsing*", wat betekent dat het systeem wordt opgeblazen voordat het voertuig of obstakel wordt geraakt waarmee de motorfiets direct in botsing komt. De "eerste impact"-test werd uitgevoerd volgens het Dolomiticert-protocol waarbij de airbag werd getest binnen een snelheidsbereik van 25 tot 63 km/u. Zie voor meer informatie over de beschermingsomvang de gebruikershandleiding van de Tech-Air® 3.

Met een waterbestendig hoofdchassis en een waterdichte ECU en elektronica, kan het slanke, self-contained systeem ook worden gedragen onder een motorjas, met inbegrip van een Alpinestars' Tech-Air® Ready jas, of een lederen of textiele jas, op voorwaarde dat de jas voldoende ruimte heeft voor het opblazen van de airbag.Tech-Air® 3 zal rijders in staat stellen om nog meer te genieten van het dagelijkse woon-werkverkeer, wetende dat ze beschermd zijn.

Specificaties
.

  • Tech-Air® 3 is een volledig autonoom actief airbagsysteem en vereist geen externe aansluitingen of sensoren op de motorfiets om het systeem te laten werken.
  • Tech-Air® 3 bevat 6 geïntegreerde sensoren (3 versnellingsmeters (1 triaxiale versnellingsmeter) en 3 gyroscopen (1 triaxiale gyroscoop)) voor de beste prestaties bij crash-monitoring in diverse dynamische rijsituaties, en zelfs als de motorfiets stilstaat.
  • Het Tech-Air® 3 Airbagsysteem wordt automatisch geactiveerd via de magnetische ritssluiting.
  • Dankzij het inpakbare ontwerp kan het systeem gemakkelijk worden opgeborgen in een rugzak of onder het fietszadel wanneer het niet wordt gebruikt.
  • Ook verkrijgbaar in een Stella-vrouwenversie, compleet met een ergonomisch ontworpen, voor vrouwen geoptimaliseerde pasvorm.
  • De Tech-Air® 3 is ontworpen met een diagonale rits om de borst volledig te bedekken en tegelijkertijd de binnenste airbag te verbergen. De magnetische ritssluiting is ontworpen voor gebruiksgemak en een veilige sluiting van de airbag.
  • Een LED-display op de borst geeft de operationele status van de airbag aan. De LED display bevat ook een haptische waarschuwing, die trilt om te bevestigen dat het systeem is ingeschakeld, en waarschuwt de rijder als de batterij bijna leeg is.
  • Tech-Air® 3 bevat Alpinestars' Pro 2nd Generation compacte Electronic Control Unit (ECU) die kan worden gevonden in het ECU-zakje in de bovenrug van het Tech-Air® 3 vest.
  • Bluetooth low energy (BLE 5.0) connectiviteit met de Tech-Air® App stelt rijders in staat om de operationele status van het systeem en de batterijstatus te controleren, evenals een gedetailleerde kaart van motorrijders ritten via MyRide.
  • Upgradebare systeemsoftware is toegankelijk via de Tech-Air® App, waar.
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons