menu

Dainese Smart Jacket LS

Combineert de veelzijdigheid van een licht en geventileerde motorjas met de intelligentie en maximale protectie van het Dainese D-air®-airbagsysteem. Draag de Smart Jacket over of onder elke jas of outfit.

Dainese
€ 799,95
Kies jouw maat
Bekijk de video
Omschrijving

Na de introductie van de Smart jacket heeft Dainese besloten ook een long sleeve variant op de markt te brengen. Deze Smart Jacket LS is voorzien van een gecertificeerde airbag op de rug en borst. Verder is deze variant ook uitgerust met Pro-Armor protectoren op de schouders en ellebogen voor complete bescherming. Pro-Armor technologie biedt het hoogste niveau van protectie, een als volledige mobiliteit en uitzonderlijke ventilatie, dankzij de zachte structuur en het geventileerde oppervlak.

Het D-Air® airbag systeem Smart Jacket vereist geen aansluiting op de motor. Het kan worden gebruikt als een normaal geventileerde jack of eventueel gedragen worden onder een normale jas. Zonder kabels of aansluitingen detecteert het gevaarlijke situaties en activeert het onmiddellijk het "Shield". Een ontworpen microfilament-airbag die de hoogste mate van bescherming biedt aan de borstkas en rug, en  daarbij ook elke beweging van nek en helm beperkt. Het systeem activeert en beschermt in het geval van sliding, high side, een botsing met een obstakel of een voertuig, of een aanrijding van achteren, zelfs wanneer je stilstaat.  Met Smart Jacket LS biedt het Dainese D-air®-systeem de bedekte delen een beschermingsniveau dat gelijk is aan zeven niveau 1 rug protectoren, zonder dat een harde stugge protector nodig is.

Altijd op de hoogte van wat er rond jou gaande is.
Het brein in de Smart Jacket detecteert en analyseert alles wat er rondom jou gebeurt. Het gebruikt zeven sensoren om gegevens 1.000 keer per seconde te verwerken. Het complexe algoritme besluit de airbag te ontladen in het geval van highsiders, lowsiders, botsingen met objecten of andere voertuigen en kop-staartbotsingen. Voor de eerste keer in de historie is dit een airbagsysteem voor de motor die ook zal ontladen bij een botsing met een stilstaand voertuig. Jij concentreert je op de weg, het Dainese Smart Jacket houdt jou veilig tijdens het rijden.

MotoGP™-airbagtechnologie die bij iedere motorrijder past.
De Smart Jacket bevat de nieuwste generatie Dainese D-air®-technologie, dezelfde airbag die momenteel wordt gebruikt door MotoGP™ -kampioenen. Deze airbag is ontwikkeld in meer dan 25 jaar onderzoek op de weg en het circuit. Het complexe algoritme maakt het mogelijk om gevaarlijke situaties automatisch te herkennen en onmiddellijk de airbag in werking te zetten wanneer dat nodig is. Het biedt het maximale niveau van bescherming voor de motorrijder, in een gemakkelijk te dragen kledingstuk.

De intelligentie achter de Dainese D-air® in de Smart Jacket is het resultaat van het verzamelen geweest van data in de afgelopen 25 jaar door recreatieve en professionele motorrijders over de gehele wereld. Deze ongekende hoeveelheid informatie heeft het mogelijk gemaakt een ​​airbagsysteem te creëren met ongeëvenaarde effectiviteit en bescherming. Het is net een brein dat honderdduizenden ervaringen bevat. Hij weet altijd wat te doen en wanneer!

Lees meer Lees minder
 • Slijtvast, ventilerend en ademend
 • Kan worden gebruikt als een normaal geventileerd jack
Specificaties

 • Slijtvast, ventilerend en ademend materiaal
 • D-Air® airbagsysteem
  • Bedekte delen: borst en rug
  • De protectie staat gelijk aan 7 Level 1-gekeurde protectoren
 • Level 2 Pro-Armor protectoren op de schouders
 • Level 2 Pro-Armor protectoren op de ellebogen
 • Verstelbaar in de taille
 • Sensor waterdichtheid
 • Oplaadbare batterij tot 26 uur
 • Vereist geen verbinding met de motor
 • Certificeringen:
  • DPI (2016/425)
  • DOLOMITICERT procedurerichtlijn (2016/425) - niveau 1 rug airbag
  • DOLOMITICERT procedurerichtlijn (2016/425) - niveau 2 borst airbag
Maattabel
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons