menu
SPECIAL OFFER
1/10

Dainese Smart Jacket Lady

Het motorairbagsysteem voor universeel gebruik, dat onder of over iedere motorjas past. Dainese MotoGPTM-technologie, nu beschikbaar voor iedereen!

Dainese
€ 499,95
Kies jouw maat
Bekijk de video
Omschrijving

Alle techniek van het Dainese airbagsysteem die al werd gebruikt in MotoGP™ en ontwikkeld is in de afgelopen 25 jaar, is nu toegepast in een handig vest dat in het dagelijkse verkeer gebruikt kan worden. Het Dainese Smart Jacket Lady neemt 1.000 keer per seconde in zich op wat er rondom jou gebeurt. De airbag zal alleen ontladen wanneer dat nodig is. Je hebt nog nooit dit niveau van vrijheid en veiligheid gehad en je zult nooit meer zonder willen!

De Smart Jacket Lady kan over of onder een andere jas of outfit worden gedragen en het vereist geen verbinding met de motor. Plus het is goed geventileerd en makkelijk opvouwbaar. Het airbag vest komt in twee versies, heren en dames, en elke versie is verkrijgbaar in zes verschillende maten. Ervaar het hoogste niveau van veiligheid met onbeperkt gebruik op de weg.

Je zult voelen hoe handig de Dainese Smart Jacket Lady is wanneer je hem aantrekt. Het biedt perfecte ventilatie voor warmere dagen en de geavanceerde technologie is bestand tegen alle regenval of andere weersomstandigheden.

BROCHURE


Het gemak van een vest, de intelligentie van Dainese.

Gebruiksgemak maakt de Smart Jacket Lady uniek. Doe hem aan en hij is meteen gereed om jou te beschermen. Je wordt meer dan 26 uur beschermd zonder hem te hoeven opladen dankzij de batterij die lang meegaat. Als de airbag is ontladen, hoeft je hem alleen maar naar Biker Outfit Amsterdam te brengen, die de interne airbag zonder gedoe, ingewikkelde handelingen en lange wachttijden zal kunnen vervangen.

MotoGP™-airbagtechnologie die bij iedere motorrijder past.

De Smart Jacket Lady bevat de nieuwste generatie Dainese D-air®-technologie, dezelfde airbag die momenteel wordt gebruikt door MotoGP™ -kampioenen. Deze airbag is ontwikkeld in meer dan 25 jaar onderzoek op de weg en het circuit. Het complexe algoritme maakt het mogelijk om gevaarlijke situaties automatisch te herkennen en onmiddellijk de airbag in werking te zetten wanneer dat nodig is. Het biedt het maximale niveau van bescherming voor de motorrijder, in een gemakkelijk te dragen kledingstuk.

Meer rugbescherming, zonder rugprotector.

Het Dainese D-air®-airbagsysteem beschermt de rug en vitale delen met zijn Shield: de gepatenteerde airbag met microfilamenten die garant staan voor een hoog schokabsorberend vermogen zonder dat je daarbij andere beschermende motorkleding dient aan te schaffen. De hoeveelheid bescherming komt overeen met zeven rugprotectoren en bedekt een groter oppervlak dan enkele andere rugprotector. Lucht was nog nooit zo veilig!

Een Shield voor motorrijders.

Wat de Smart Jacket Lady uniek maakt, is het Shield, de gepatenteerde airbag van Dainese. De speciale structuur en de microfilamenten garanderen een gelijkmatige en gecontroleerde ontlading. De Smart Jacket Lady is slijtvast en de Dainese D-air® is de enige gecertificeerde airbag voor de motor die geen hardshell onderdelen bevat op de romp (EN 1621-4 Lev.2) of rug (EN 1621-4 CB Lev. 1). Je voelt je veilig en dat is pas echte vrijheid.

Echte intelligente bescherming.

Het brein van de Smart Jacket Lady is de Dainese D-air®-systeembesturing. De besturingseenheid heeft geen kabels nodig en is op geen enkele manier verbonden met jouw motor of scooter. Het detecteert onafhankelijk iedere gevaarlijke situatie door onmiddellijk de airbag in te zetten om jour te beschermen. Altijd op het juiste moment en alleen wanneer nodig. Dit brein denkt en handelt om je veilig te houden.

Altijd op de hoogte van wat er rond jou gaande is.

Het brein in de Smart Jacket Lady detecteert en analyseert alles wat er rondom jou gebeurt. Het gebruikt zeven sensoren om gegevens 1.000 keer per seconde te verwerken. Het complexe algoritme besluit de airbag te ontladen in het geval van highsiders, lowsiders, botsingen met objecten of andere voertuigen en kop-staartbotsingen. Voor de eerste keer in de historie is dit een airbagsysteem voor de motor die ook zal ontladen bij een botsing met een stilstaand voertuig. Jij concentreert je op de weg, het Dainese Smart Jacket Lady houdt jou veilig tijdens het rijden.

Tonnen aan data verzamelen voor een serieus effectieve bescherming.

De intelligentie achter de Dainese D-air® in de Smart Jacket Lady is het resultaat van het verzamelen geweest van data in de afgelopen 25 jaar door recreatieve en professionele motorrijders over de gehele wereld. Deze ongekende hoeveelheid informatie heeft het mogelijk gemaakt een ​​airbagsysteem te creëren met ongeëvenaarde effectiviteit en bescherming. Het is net een brein dat honderdduizenden ervaringen bevat. Hij weet altijd wat te doen en wanneer!

Lees meer Lees minder
 • Te dragen onder of over iedere motorjas
 • Geen verbinding met de motor of speciale airbag kleding nodig
Specificaties
Al met al een baanbrekend product van Dainese op het gebied van in veiligheid op de motor. Zowel qua gebruiksgemak, techniek en prijs. We sommen de unieke eigenschappen en alle voordelen nog even voor je op:

 • De prijs: blijft natuurlijk altijd een bedrag, alleen nu veel betaalbaarder dan je voorheen voor een airbag moest betalen. Ook omdat je geen extra aansluitingen op de motor hoeft te monteren of speciale airbagkleding hoeft aan te schaffen, dus geen verscholen kosten.
 • Geen externe aansluitingen met je motor nodig. Zowel qua kosten als flexibiliteit een enorm voordeel. Stap je tijdens een trip op de motor van een vriend, ben je nog steeds beschermd. En koop je een andere motor, heb je geen gedoe of extra kosten om deze aan te laten passen.
 • Het airbagvest is waterafstotend en het airbagsysteem is waterdicht. En daarnaast geventileerd voor de warmere dagen.
 • Het Smart jacket is opvouwbaar en makkelijk mee te nemen of op te bergen in je motorkoffer.
 • Draagbaar onder of over je motorjas, wat jij het fijnste vind.
 • Geen speciale airbagkleding noodzakelijk. Je bent flexibel in wat jij op de motor wilt dragen en niet meer beperkt tot enkel motor airbag kleding.
 • Wel optimale veiligheid!
  • protectie op  borst, ribben en rug
  • de protectie staat gelijk aan 7 Level 1-gekeurde protectoren
  • en nu voor het eerst ook ontlading bij een botsing met een stilstaand voertuig
 • 26 uur bruikbaar en een snelle oplaadtijd
 • De Dainese Smart jacket airbag is makkelijk vervangbaar na ontlading bij Biker Outfit Amsterdam. Geen lange wachttijden en weken rijden zonder airbag vest maar meteen lekker weer veilig de weg op!
Maattabel
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons