menu
MOTORHANDSCHOENEN WINTER DAMES

MOTORHANDSCHOENEN WINTER DAMES

Weer of geen weer, je wilt als motorrijdster altijd genieten van de motor. Rijd jij ook hartje winter dan is een paar winter motorhandschoen onmisbaar. Naast de benodigde protectie tijdens slecht, glad en koud weer, houden ze je handen warm op de motor.
30 items

Dames motorhandschoenen voor in de winter

Wanneer je in de winter of met andere koude periodes op de motor stapt, wil je er natuurlijk voor zorgen dat je handen zo lang mogelijk warm blijven. Dit kun je doen door goede dames winter motorhandschoenen te dragen tijdens het motorrijden. Het bedienen van je gashendel, koppeling en rem gaat stukken makkelijker wanneer je geen last van koude handen hebt. Daarnaast heb je ook veel meer gevoel over je motor en het stuur wanneer je dames winter motorhandschoenen draagt bij lage temperaturen. Het is wel belangrijk dat de dames motorhandschoenen relatief ruim zitten. In de beschikbare ruimte bij je handen en je vingers komt stilstaande lucht te hangen. Deze stilstaande lucht zorgt voor de beste isolatie zodat je handen lekker warm zullen blijven. Draag dus altijd dames winter motorhandschoenen met de juiste pasvorm. Verder zorgen de motorhandschoenen uiteraard voor een uitstekende bescherming van je handen. Deze protectie is te danken aan slijtvast materiaal en extra verstevigde delen op de vingers, handpalm en knokkels.

 

Winter motorhandschoenen voor dames van REV’IT!, Dainese en Richa

Winter motorhandschoenen voor dames worden door veel verschillende merken aangeboden. In ons assortiment vind je dames winter motorhandschoenen van onder andere Dainese, Richa en natuurlijk REV’IT!. Naast deze bekende merken bieden we ook merken aan waar je minder vaak van hoort. Doordat we enorm veel verschillende dames winter motorhandschoenen aanbieden, is er voor iedereen wel een model te vinden dat perfect past en over de gewenste eigenschappen beschikt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geavanceerde winter motorhandschoen voor dames van REV’IT! met een Gore-Tex membraan en uitstekende protectie. Met zo’n motorhandschoen combineer je veiligheid met comfort en uitstraling. Perfect voor iedere motorrijder.

 

Waterdichte dames motorhandschoenen met Gore-Tex

Gore-Tex membranen staan wereldwijd bekend om de combinatie van waterdichtheid met een hoog ademend vermogen. Het is dan ook niet voor niets dat vrijwel alle gerenommeerde merken gebruikmaken van een Gore-Tex membraan in hun dames winter motorhandschoenen. Gore-Tex is het beste membraan op het gebied van waterdichtheid. Je handen blijven enorm lang warm, droog en worden tegelijkertijd goed geventileerd. Voor motorrijders die door weer en wind rijden, mag een winter dames motorhandschoen met Gore-Tex membraan niet ontbreken in de garderobe. Naast handschoenen Gore-Tex zijn er ook dames winter motorhandschoenen met andere waterdichte membranen te krijgen.

 

Bestel je nieuwe dames winter motorhandschoenen online

Het voornaamste doel van dames winter motorhandschoenen is het warm houden en beschermen van je handen. Motorrijders die het hele jaar door rijden of op de motor stappen voor woon-werkverkeer, kunnen niet zonder een goed paar dames winter motorhandschoenen. Wij van Biker Outfit helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste motorhandschoenen om jouw handen warm te houden. Neem contact met ons op als je vragen hebt of kom eens langs in onze winkel om de motorhandschoenen te passen. Natuurlijk kun je jouw nieuwe dames winter motorhandschoenen ook direct online bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese