menu
MOTORHANDSCHOENEN MIDSEASON DAMES

MOTORHANDSCHOENEN MIDSEASON DAMES

Voor dames zijn er verschillende typen midseason zomerhandschoenen, bedoelt om te dragen in het voor- en najaar. Voorzien van een dunne (of geen) thermovoering en een waterdicht regendeel, variërend van waterafstotend tot GoreTex waterdicht.
42 items

Midseason motorhandschoenen voor dames

Dames midseason motorhandschoenen zijn een essentieel onderdeel van de kledingkast met motorspullen. Midseason motorhandschoenen komen goed van pas op allerlei momenten. Is het lente maar nog net wat te koud voor zomer motorhandschoenen? Of wil je aan het einde van de herfst op de motor stappen maar zijn je winterhandschoenen nog echt een beetje te warm? In beide gevallen kun je midseason motorhandschoenen voor dames dragen. Veel uitvoeringen zijn voorzien van een waterdicht membraan of beschikken over een dunne thermovoering. Wanneer je relatief snel warme handen krijgt, kun je voor midseason motorhandschoenen zonder thermovoering kiezen. Ook zijn er dames midseason motorhandschoenen met een hoop andere eigenschappen te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een handschoen met een touch-tip, ruitenwisser of winddichte laag.

 

Beschermende dames midseason motorhandschoenen met Gore-Tex

De belangrijkste reden voor het dragen van motorhandschoenen is nog altijd de bescherming van je handen. Midseason motorhandschoenen voor dames bieden uitstekende protectie dankzij het slijtvaste materiaal en eventueel harde kunststof delen. Verder zijn dames midseason motorhandschoenen vaak wat langer waardoor ze ook een deel van je polsen kunnen beschermen. Alle midseason motorhandschoenen voor dames bieden protectie, maar niet alle modellen beschikken over een waterdicht Gore-Tex membraan. Wil je nooit meer last van natte handen krijgen? Kijk dan zeker eens naar dames midseason motorhandschoenen met Gore-Tex. Over het algemeen betekent waterdicht niet dat iets onbeperkt waterdicht is, maar Gore-Tex is dat wel. Daarnaast zorgt een Gore-Tex membraan voor een hoog ademend vermogen. Het is dan ook niet voor niets dat merken als REV’IT!, Alpinestars, Held en Richa met waterdichte membranen van Gore-Tex werken.

 

Dames motorhandschoenen voor het voorjaar en najaar

De temperatuur in het voorjaar en najaar kan nogal eens verschillen. Voor motorrijders is het belangrijk om je hier goed op te kleden. Gelukkig zijn hier speciale spullen voor en hoef je het nooit te warm of te koud te hebben. Midseason motorhandschoenen voor dames zijn hier een goed voorbeeld van. Met deze motorhandschoenen kun je op veel verschillende momenten in het jaar op de motor stappen. Vooral in het voorjaar en najaar komen dit soort dames motorhandschoenen goed van pas. Doorwaai zomer motorhandschoenen en echte dikke winterhandschoenen zijn te koud en te warm tijdens deze periodes, dus pak je jouw dames midseason motorhandschoenen uit de kast. Het zijn echte alleskunners voor motorrijders die het hele jaar door op de motor willen stappen.

 

De beste midseason motorhandschoenen voor dames

Als je op zoek bent naar de beste midseason motorhandschoenen voor dames, hoef je niet verder te kijken. Bij Biker Outfit hebben we een compleet aanbod met dames motorhandschoenen voor de herfst en voor de lente. Ga bijvoorbeeld voor een hoogwaardig model van REV’IT! met een dunne thermovoering en een Gore-Tex membraan. Of heb je andere wensen? Wij helpen je graag met het vinden van de beste midseason motorhandschoenen voor jou zodat jij te allen tijde goed voorbereid op de motor stapt.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese