menu
17 items

Airoh helmen

Airoh heeft een heel breed assortiment helmen met Italiaans design. Airoh staat bekend als de meest gepassioneerde helmenfabrikant van deze tijd. Het is een Italiaans familiebedrijf, opgericht door Antonio Locatelli. Hij is een motorfietsenliefhebber met veel kennis van de verschillende factoren die de kwaliteit en de prestaties van een helm bepalen. Gedreven door de passie om continu te innoveren en zijn helmen te verbeteren, heeft Locatelli een aantal van de meest revolutionaire Airoh helmen op de markt gebracht.

Airoh heeft voornamelijk bekendheid opgebouwd met hun collectie motocrosshelmen. De Aviator serie is de lichtste motocrosshelm ter wereld en wordt gedragen door coureurs op het hoogste niveau, waaronder Antonio Cairoli en Jeffrey Herlings.

Een Airoh helm wordt ook veel gebruikt in het racecircuit. Van Antonio Cairoli zijn meerdere replicahelmen verkrijgbaar. Airoh helmen zijn vaak agressief vormgegeven en vallen goed op. Het instapmodel, de Airoh Valor, ziet er heftig uit qua vorm. Maar ook de GP500 is het noemen waard. Deze integraalhelm is gemaakt van carbon en kevlar en is daarom extreem licht van gewicht en stijf.

Bij Biker Outfit kun je Airoh crosshelmen, integraalhelmen, systeemhelmen, jethelmen en kinderhelmen kopen. Alle Airoh helmen zijn goedgekeurd met het ECE keurmerk en verkrijgbaar in vele maten. Gebruik de handige maattabel om de juiste maat van je helm te bepalen!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese