menu

Five Gloves RS1

Deze handschoen biedt zachtere lijnen die passen bij de geest van "sportief comfort" van de RS-reeks, terwijl hij het dynamische (je zou zelfs "aero"-dynamische) karakter van deze stijl kunnen benadrukken.

Five Gloves
€ 99,95 € 89,95
Kies jouw maat
Bekijk de video
Omschrijving

Deze handschoen biedt zachtere lijnen die passen bij de geest van "sportief comfort" van de RS-reeks, terwijl hij het dynamische (je zou zelfs "aero"-dynamische) karakter van deze stijl kunnen benadrukken. De esthetische benadering mag dan anders zijn, de filosofie blijft hetzelfde: een harde buitenschaal om schokken te weerstaan, en een zacht binnenelement om de energie van de impact te absorberen en te verdelen, met een honingraatstructuur die perfecte ventilatie mogelijk maakt. 

Deze nieuwe shells gemaakt van 3-laagse elementen, maken hun debuut exclusief binnen de RS1. Ze beloven optimale veiligheid omdat ze het hoofdgewricht en de middenhandsbeentjes bedekken. De constructie van de RS1 combineert op slimme wijze geperforeerd volnerf geitenleer op de zones die het meest worden blootgesteld aan of onderhevig zijn aan zware slijtage, en spandex, een duurzame stretchvezel, op het gebied dat meer flexibiliteit vereist. Het doel hier is om een ideale balans te bieden tussen comfort en bescherming, samen met een eersteklas gevoel aan de knoppen.

De RS1 beschikt ook over het Touch Screen™-systeem op de wijsvinger en duim, zodat je jouw GPS en smartphone gemakkelijk kunt gebruiken zonder uw handschoen uit te doen, ook voor de zoom- en camerafuncties. Comfort, veiligheid, functionaliteit en ultra-innovatief ontwerp... de RS1 voldoet echt aan alle eisen!

Specificaties

  • Geperforeerd geitenleer + Spandex™ bovenzijde constructie
  • Handpalm van volnerf geitenleer
  • AirgoProtech™ geventileerde metacarpale knokkelbeschermer, met luchtkanaal
  • Ergo Protech® honingraatpalm slider
  • TPR vingerbescherming met luchtinlaat
  • Ultrasterke stretch Nylon fourchettes tussen de vingers
  • Ergonomische pols van gesmolten neopreen
  • TPR + Velcro aanpassingsflap
  • Touch Screen™-systeem op wijsvinger en duim 
Maattabel
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons