menu
ALL ROAD DAMES

ALL ROAD DAMES

Dit type motorhelm staat onder vele namen bekend zoals adventure, enduro, cross, dual sports, off-road en zoals hier: all road. Met een klein verschil in eigenschappen onderling maar met 1 gemene deler namelijk de zogenaamde peak of zonneklep!
36 items

DAMES ADVENTURE MOTORHELMEN

Hoewel dit type helm onder vele namen bekend staat, heeft ze 1 gemeenschappelijke deler namelijk de klep bovenop de helm. Je treft namen voor dit type motorhelm aan als adventure, enduro, cross, dual sports, off-road en zoals wij het benoemen: all road. Wat dan betrekking heeft op het feit dat je dit type helm zowel op de straat als off road kan dragen: 'all road' dus.

Dit type helm bestaat veelal uit één deel, waarmee het veel gelijkenissen heeft met een integraalhelm, met als onderscheidend element: de peak. Welke je beschermt tegen het verblinden van de zon en het opspattend zand bij het offroad rijden.

Met onderstaande informatie willen we je adviseren bij het kopen van een all road motorhelm voor dames. Heb je nog vragen of wil je deskundig advies ontvangen van één van onze specialisten? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Waarom kiezen voor een vrouwen offroad helm?

Een allroad helm voor mannen kun je zien als een crosshelm met een vizier. Hier zijn verschillende varianten van. Sommige hebben bijvoorbeeld een zonnevizier of een kinstuk dat omhoog te klappen is, zoals bij een systeemhelm. Ook kun je bij deze helmen profiteren van de zonneklep, zoals bij een crosshelm. Het voordeel van een allroad helm, is dat deze ook op de weg te gebruiken is voor lange afstanden.
Als je een echte enduro rijder bent, zoek je waarschijnlijk een crosshelm. Deze is voorzien van een zonneklep en ruime ventilatie. Crosshelmen hebben meestal geen vizier. Dit heeft te maken met de zuurstoftoevoer die van groot belang is bij een fysiek intensieve sport als motocross. Het kinstuk is vaak langer dan bij een traditionele integraalhelm. Op deze manier is de zuurstoftoevoer nogmaals optimaal.

Naast de crosshelmen die voor niets anders dan motocross en serieuze offroad bedoeld zijn, zijn er ook een aantal helmen die  tussen de extreme offroader en de klassieke integraalhelm vallen. Deze zijn meer gericht op het gebruik op de weg wat terug te zien is in de toepassing van een  vizier en een iets zwaarder uitgevoerde helmschaal.

 

Merken all road dames motorhelmen

Bij Biker Outfit voeren wij een ruim assortiment aan motorhelmen van diverse merken. De enduro motorhelmen voor heren die je bij ons in de collectie zitten zijn onder andere van de merken Airoh, Alpinestars, Shoei, Scorpion en Bell. Behalve binnen deze categorie, hebben we een uitgebreid assortiment aan integraal, systeem en jet helmen van onder andere Shoei, AGV, HJC, Schuberth, Scorpion, Shark, Roof, Roeg, Bell, IXS, LS2 en Caberg. Deze merken hebben allemaal een andere prijsklasse, waardoor je ook kunt slagen voor een goedkopere helm. Dit heeft alles te maken met de gebruikte materialen en productietechnieken. Ook ligt dit aan de extra voorzieningen, zoals wel of geen een geïntegreerd zonnevizier. De helmen hebben ook allemaal een andere sluiting, zoals een ratelsluiting of dubbel-D sluiting. De meeste helmen zijn uniseks, maar we hebben ook een aantal helmen die een speciale damesuitvoering hebben, hetgeen vaak enkel in de kleurstelling zit. Het is in onze webshop mogelijk om de kleur van de helm te filteren, zodat je een helm kunt uitzoeken die past bij de rest van je motoroutfit.

 

Hoe bepaal je de juiste pasvorm van een enduro helm?

De pasvorm bij de aanschaf van een enduro motorhelm voor mannen is erg belangrijk. Een offroad helm moet namelijk comfortabel zitten en overal goed aansluiten wil deze veilig zijn. Een te grote helm kan erg oncomfortabel zijn als je in hoge snelheid over de snelweg gaat en er beweging in de helm zit. Daarnaast zal de helm bij een botsing niet meer doen waarvoor hij bedoelt is. Een te grote all road motorhelm zorgt ervoor dat je bij impact een botsing maakt in je helm. Een helm die aan de andere kant weer te krap is, zorgt voor irritatie tijdens het rijden. Vind je het lastig om de juiste maat en pasvorm in te schatten van een nieuwe adventure motorhelm? Kom dan langs in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je een ruim assortiment motorhelmen en motorkleding.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over een mannen offroad motorhelm? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast off road helmen voor heren kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment all road motorhelmen en kun je alles rustig even passen. Offroad helmen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese