• VANDAAG OPEN VANAF 10.00 TOT 17.00 UUR
 • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Kriega RACKPACK US-40

MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!

Het waterdichte Kriega US-40 Rackpack zijn capaciteit is variabel van 28 tot 40 liter. Met een inhoud van 40 liter is de zadeltas de perfecte opslag voor een tent, rolmat of slaapzak in combinatie met een aparte tunnel voor tentstokken, waardoor het een uitstekende moto-camping-opstelling is. Je kunt ook beide uiteinden oprollen om de capaciteit te verkleinen tot 28 liter, ideaal voor items tijdens kortere ritten.

Dankzij de nieuwe lange hook straps en het hook-back systeem kan de rugzak rechtstreeks op een bagagedrager of andere structurele onderdelen op de fiets worden gemonteerd. Geen rek, geen probleem. Zoals met alle US-Drypacks, kan de US-40 veilig over een passagierszadel worden gemonteerd met de meegeleverde subframe-lussen.

Hypalon versterkte riembevestigingen en singellussen bieden robuuste montagelocaties voor extra US-Drypacks, OS-Packs of accessoires. Inbegrepen is een verstelbare schouderband om de tas gemakkelijk van en naar de motor te dragen.

Bekijk de fitting instructies HIER.

 

 • Bevestiging op een bagagerek:
  Haal de 4 lange hookstraps door het rek of metalen bagagesteun en bevestig de haken van de hookstraps in de bevestigingslussen op de US-40 en click de buckles vast in de contra buckle van de US-40. Trek daarna de hookstrap aan op de gewenste spanning om de tas stevig te bevestigen.

 • Bevestiging direct op het zadel:
  Bevestig de 4 subframeloops aan het metalen subframe onder het zadel of aan een ander metalen dragend deel van de motor. Bevestig de haken van de hookstraps in de bevestigingslussen op de US-40 en click de buckles vast in de contra buckle van de US-40. Trek daarna de hookstrap aan op de gewenste spanning om de tas stevig te bevestigen.
  Bij sommige motoren kan de montage bestaan uit een combinatie van deze 2 opties.

 • Bevestiging van overige tassen op de US-40:
  Wanneer de US-40 tas bevestigd is op uw motor kan op eenvoudige wijze een US-5, US-10, US-20, US-30, OS-6, OS-12, OS-18 of OS-Bottle worden bevestigd. Gebruik hiervoor de 4 hookstraps die u bij de US of OS tas geleverd heeft gekregen. Haak simpelweg de aluminium haak in de bevestigingslussen bovenop de US-40 tas, en trek deze op spanning. M.b.v. de OS-Mini Cam straps of OS-Cam straps zijn nog vele extra items en/of accessoires te bevestigen op de US-40. 
Lees meer Lees minder

 • Waterproof zadeltas met inhoud van max. 40 liter
 • Tas met aan elke zijde een opening met waterproof rolsluiting
 • Flexibele volumeverdeling van 28 liter tot max. 40 liter
 • Speciaal compartiment bovenop de tas om tentstokken in op te bergen (max. lengte 50cm.)
 • Kan direct op het zadel of bagagerek gemonteerd worden d.m.v. de lange hookstrap set of subframe loops (incl. bij de US-40)
 • Hypalon verstevigde bevestigingspunten bieden plaats voor optionele uitbreiding van tassen uit de Kriega US of OS range accessoires zoals tenten en/of slaapzak
 • Inclusief schouderband om de tas op eenvoudige wijze te dragen als deze van de motor afgehaald is
 • Uitneembare en wasbare witte liner zodat de inhoud van de tas duidelijk zichtbaar is.

Chat