menu
7 items

Bowtex Aramide vezel vesterkte motorkleding

Bowtex is een merk gespecialiseerd in de bescherming van motorrijders. Bowtex onderkleding ziet eruit als iedere normale onderkleding set, legging en shirt. Dankzij het hoge aandeel (55%) aramide vezel dat is verwerkt in de Bowtex producten zijn deze extreem slijtvast en bieden brandbescherming. Bowtex heeft al verschillende lijnen uitgebracht en blijft producten ontwikkelen voor jouw veiligheid. De motorleggings zijn lichtgewicht en gemakkelijk te dragen onder je normale jeans of pantalon. Je zult niet eens merken dat je er een draagt! De motorshirts en leggings zijn unisex en comfortabel te dragen in zowel zomer als winter.

In de onderkleding wordt gebruik gemaakt van 100% Dupont™ Kevlar® vezels op de kritieke delen waarbij geen compromissen zijn gemaakt op het gebied van veiligheid en draagcomfort. De val gevoelige plaatsen waar jij deze extra verstevigingen kan vinden zijn het achterwerk, knieën, heupen, rug, schouders en ellebogen. De samenstelling die wordt gebruikt wordt ook vaak gevonden in motorjeans.

Wat vooral handig is aan de Bowtex motor onderkleding is dat je deze onder je normale kleding kunt dragen. Zo hoef jij je niet om te kleden op bestemming. Zeker handig wanneer jij veel naar klanten rijdt voor werk! Een echte must-have voor elke motorrijder!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese