• VANDAAG OPEN VAN 11:00 TOT 21:00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Filter SORTEER OP
Alle filters
Alle filters verwijderen
KIES JOUW PRIJS
FILTERS TOEPASSEN

Bowtex Kevlar vesterkte motorkleding

Bowtex is een merk gespecialiseerd in de bescherming van motorrijders. Bowtex onderkleding ziet eruit als iedere normale onderkledingset, legging en shirt. Dankzij het hoge aandeel (55%) kevlar dat is verwerkt in de Bowtex producten zijn deze extreem slijtvast en bieden brandbescherming. Bowtex heeft al verschillende lijnen uitgebracht en blijft producten ontwikkelen voor jouw veiligheid. De kevlar motorleggings zijn lichtgewicht en gemakkelijk te dragen onder je normale jeans of pantalon. Je zult niet eens merken dat je er een draagt! De kevlar motorshirts en leggings zijn unisex en comfortabel te dragen in zowel zomer als winter.

In de onderkleding wordt gebruik gemaakt van 100% DuPont kevlarvezel op de kritieke delen waarbij geen compromissen zijn gemaakt op het gebied van veiligheid en draagcomfort. De valgevoelige plaatsen waar jij deze extra verstevingen kan vinden zijn het achterwerk, knieën, heupen, rug, schouders en ellebogen. De samenstelling die wordt gebruikt wordt ook vaak gevonden in motorjeans.

Wat vooral handig is aan de Bowtex motor onderkleding is dat je deze onder je normale kleding kunt dragen. Zo hoef jij je niet om te kleden op bestemming. Zeker handig wanneer jij veel naar klanten rijdt voor werk! Een echte must-have voor elke motorrijder!