Motorkleding - Alle topmerken en gratis verzending vanaf 50 euro
Geen producten gevonden...

Alpinestars Tech Air Race Vest Airbag

€ 1.199,95
Kies voor zekerheid! Kies voor Tech Air airbag van Alpinestars
Maat

Per 1-1-2018 is Biker Outfit de officiele Alpinestars "Tech Air airbag systeem" dealer voor de regio Amsterdam

Tech-Air ™ is 's werelds eerste zelfstandige airbagsysteem die onafhankelijk functioneert zonder dat er sensoren op de motor moeten worden geïnstalleerd en de daaropvolgende behoefte om een specifieke motorfiets te koppelen aan het airbagsysteem dat de rijder gebruikt. Dit betekent dat Tech-Air ™ de vrijheid biedt om op elk gewenst moment elke motor op elke manier te rijden. Tech Air ™ biedt onmiddellijke, uitgebreide bescherming in een crash door de volledige rug, schouders, niergebieden en borst op te blazen. De airbag van Tech-Air ™ is opgenomen in een speciaal ontworpen vest, dat vervolgens wordt bevestigd en gebruikt in combinatie met een compatibele jas. Voor de eerste lancering van de airbag zijn er twee jacket modellen beschikbaar - de Valparaiso voor Tech-Air touring jacket en de Viper voor Tech-Air street jack - waardoor het Tech-Air ™ systeem in wisselende omstandigheden onder alle weersomstandigheden kan worden gebruikt.

Tech-Air ™ is ontwikkeld na meer dan 15 jaar uitgebreide R & D in de toonaangevende airbagtechnologie, beginnend in MotoGP en in meer dan een half miljoen mijl van testen, is de eerste en enige onafhankelijke full body van de wereld. Speciaal ontworpen airbagsystemen die rijders bescherming bieden tegen de eerste impact in een ongeluk.
Tech-Air ™ maakt gebruik van een geavanceerd algoritme om kritische airbagbescherming te bieden voor de eerste impact, wat het primaire contact tussen de rijder en de obstakels of het voertuig. Het systeem biedt ongeëvenaarde vrijheid en veelzijdigheid. Met geen verbindingen tussen motor en rijder zijn beide systemen helemaal onafhankelijk, wat betekent dat een rijder volledige airbagbescherming van het bovenlichaam kan hebben op elke motor, ongeacht het merk of model.
Het Tech-Air ™ Street-systeem kan worden gebruikt voor weg- en off-road avontuurlijke tochten, terwijl Tech-Air ™ Race kan worden gebruikt voor het uitvoeren van prestatie rijden, maar ook via een systeem firmware-swap kan deze worden geconfigureerd naar straatinstellingen voor de ultieme veelzijdigheid.

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!

Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site voor jou nog makkelijker en zo aangenaam mogelijk te maken! Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Manage cookies