menu
  • Rev'it Heron Riem

Rev'it Heron Riem

Duurzame en traploos verstelbare gevlochten riem. Wie wil zich nu zorgen hoeven maken over iets functioneels als een riem? Weet in ieder geval dat je met de Heron je een zorg minder hebt.

Rev'it
€ 39,99 € 35,99 met kortingscode BIKEROFF
Kies jouw maat
Bestel dit product met 10% korting! Gebruik de code: BIKEROFF
Omschrijving

De Heron, een product waar je de broek niet van afzakt! Een afzakkende broek kan namelijk zelfs gevaarlijk zijn en voelt vooral oncomfortabel aan. De Heron riem is bedoeld voor de Rev'it! nieuwe, met riemlussen uitgeruste Adventure Travel broek en heeft een duurzame polyamide band en een lichtmetalen gesp voor een groot en snel gebruiksgemak. Met de Revit Heron heb je altijd de ideale pasvorm, iedere keer dat je hem aansnoert. Oneindige verstelbaarheid Een riem hoort niet te strak te zitten en natuurlijk ook niet te los. Dat is precies de reden dat de gevlochten structuur sinds jaar en dag de standaard is voor legerdoeleinden en outdoor-activiteiten. Je hebt de beschikking over eindeloze stelmogelijkheden, zonder beperkt te worden door voorgedrukte gaten zoals in het traditionele riemontwerp. De riem aanspannen doe je traploos, waarbij de strategische brede riem je broek op de juiste hoogte houdt door hem genoeg aan te spannen. Zo ben je verzekerd van veiligheid en comfort zonder onnodige beperkingen. Wie wil zich nu zorgen hoeven maken over iets functioneels als een riem? Weet in ieder geval dat je met de Heron je een zorg minder hebt.

Een riem hoort niet te strak te zitten en natuurlijk ook niet te los. Dat is precies de reden dat de gevlochten structuur sinds jaar en dag de standaard is voor legerdoeleinden en outdoor-activiteiten. Je hebt de beschikking over eindeloze stelmogelijkheden, zonder beperkt te worden door voorgedrukte gaten zoals in het traditionele riemontwerp. De riem aanspannen doe je traploos, waarbij de strategische brede riem je broek op de juiste hoogte houdt door hem genoeg aan te spannen. Zo ben je verzekerd van veiligheid en comfort zonder onnodige beperkingen.

  • Circa 3.8cm breed
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons