menu
162 items

Motorsneakers

Motorsneakers zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Veel motorrijders hebben tegenwoordig een paar motorsneakers in de kast staan. Deze populariteit hebben motorsneakers te danken aan de combinatie van comfort, uitstraling en bescherming die ze bieden. Met motorsneakers kun je veilig motorrijden, ervaar je een hoge mate van comfort en creëer je een casual uitstraling. Je hoeft je niet eens om te kleden als je met een paar motorsneakers ergens aankomt. Veel modellen zijn vrijwel niet van gewone sneakers te onderscheiden. De protectie delen zie je niet terug aan de buitenkant van de beschermende motorsneakers. Motorsneakers worden door veel verschillende merken aangeboden en zijn vaak gemaakt van leer, textiel of een combinatie van leer en textiel. Ook kunnen motorsneakers over handige functies, zoals een waterdicht membraan, een zijrits of ventilatiegaten, beschikken. 

 

Gewone sneakers met bescherming voor motorrijders

Motorsneakers lijken enorm veel op gewone sneakers die je in een reguliere schoenenwinkel kunt vinden. Toch zit er een groot verschil tussen motorsneakers en gewone sneakers. Motorsneakers zijn voorzien van de nodige bescherming voor motorrijders. Hierbij kun je denken aan verstevigde neuskappen, slijtvast materiaal, harde zolen en bescherming bij de enkels. Daarnaast kunnen de zolen speciaal ontworpen zijn om extra grip te bieden op de voetsteunen van motoren. De bescherming die motorsneakers bieden is niet altijd hetzelfde. Bekijk de specifieke eigenschappen bij ieder product of neem contact op met onze medewerkers als je graag advies wil over de motorsneakers.  

 

Motorsneakers van Alpinestars, TCX, Dainese en Richa

Bekende topmerken die verschillende motorsneakers aanbieden zijn Alpinestars, TCX, Dainese en Richa. Al deze merken hebben een groot aanbod met hoogwaardige motorsneakers voor motorrijders die comfort, bescherming en een casual uitstraling belangrijk vinden. Hiernaast hebben we bij Biker Outfit natuurlijk nog veel meer motorsneakers van andere merken. Al onze motorsneakers voor zowel heren als dames kun je online bekijken. 

 

Voorkom natte voeten met waterdichte motorsneakers

Motorrijden met natte voeten is erg vervelend. Gelukkig kun je dit erg eenvoudig voorkomen. Het enige wat je hoeft te doen is waterdichte motorsneakers dragen. Motorsneakers die geen water doorlaten zijn voorzien van een waterdicht membraan. Waterdichte membranen zijn niet allemaal hetzelfde. Veel membranen zijn waterdicht tot op een bepaalde hoogte. Wil je 100% waterdichtheid ervaren? Dan heb je een paar motorsneakers met een Gore-Tex membraan nodig. Een Gore-Tex membraan is volledig waterdicht en heeft daarnaast ook nog eens een hoog ademend vermogen. Onmisbaar voor harde regenbuien!  

 

Bestel je nieuwe motorsneakers in de webshop van Biker Outfit

Nieuwe motorsneakers kun je eenvoudig via de webshop van Biker Outfit bestellen. Profiteer van scherpe prijzen en een ruim assortiment. Voor iedere motorrijder is er wel een passende motorsneaker te vinden. Vergeet ook niet om je nieuwe motorsneakers te combineren met een motorjeans en een stoere motorjas. Een comfortabelere motoroutfit dan dat bestaat niet! Wil je de motorsneakers in het echt bekijken? Kom dan zeker eens langs in onze winkel en vergelijk de verschillende modellen van Alpinestars, TCX en de andere merken met elkaar. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese