menu
MOTORSNEAKERS DAMES

MOTORSNEAKERS DAMES

Dames motorsneakers zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke motorrijdsters. Vergelijkbaar met traditionele sneakers, maar met extra bescherming en een vrouwelijke pasvorm. Dus kies motorsneakers die passen bij jouw persoonlijke stijl!
113 items

Dames motorsneakers

Iedere kledingkast met motorkleding zou een paar goede dames motorsneakers moeten bevatten. Motorsneakers voor dames zijn ideaal voor motorrijdsters die af en toe casual voor de dag willen komen maar tegelijkertijd niet zonder de nodige bescherming op de motor willen stappen. Daarnaast bieden dames motorsneakers veel comfort waardoor je rustig even door de stad kunt wandelen of aan het werk kunt gaan zonder je schoenen om te hoeven wisselen. Dames motorsneakers lijken enorm veel op gewone sneakers. Iemand die niet met motorsneakers bekend is, zal niet zien dat je beschermende schoenen draagt. De harde protectie delen zijn onzichtbaar en netjes verwerkt in de sneaker. Verder zijn dames motorsneakers voorzien van robuuste zolen en uiteraard vervaardigd uit slijtvast materiaal. Er zijn zelfs motorsneakers voor dames te krijgen die speciaal zijn ontworpen om voor extra grip op de voetsteunen van motoren te zorgen. 

 

Motorsneakers voor dames van TCX, Stylmartin en Alpinestars

TCX, Stylmartin en Alpinestars zijn stuk voor stuk bekende merken die hoogwaardige motorsneakers voor vrouwen maken. De dames motorsneakers van TCX, Stylmartin, Alpinestars en andere merken hebben een aantal zaken gemeen: een goede combinatie van comfort, bescherming en een casual uitstraling staan hoog in het vaandel. Je kunt de vrouwen motorsneakers van alle topmerken vinden bij Biker Outfit. Bekijk de verschillende modellen online of bezoek onze winkel als je een paar van dichtbij wil zien. 

 

Dames sneakers met protectie delen voor motorrijders

Naast comfort en een casual uitstraling is het belangrijk dat een dames motorsneaker ook de nodige bescherming biedt. Dit wordt gedaan door het aanbrengen van harde protectie delen op kritische plekken. Zo heeft een dames motorsneaker verstevigingen bij de enkel, hiel, hak en neus. Ook is de zool van een motorsneaker voor vrouwen vaak erg stevig. Natuurlijk is de schoen vervaardigd uit slijtvast materiaal zoals textiel, leer of een sterke combinatie van deze materialen.  

 

Waterdichte motorsneakers voor dames

Rijd je met de motor naar het werk en wil je niet de hele dag met natte sokken op kantoor zitten als het een keer geregend heeft? Ga dan voor dames motorsneakers met een waterdicht membraan. Dit soort motorsneakers kun je het hele jaar door dragen. Een bui zal er niet voor zorgen dat je voeten nat worden wanneer je sneakers een waterdicht membraan hebben. Er zijn verschillende gradaties wat betreft waterdichtheid. Een Gore-Tex membraan is 100% waterdicht terwijl andere membranen na verloop van tijd alsnog water door zullen laten. Dit hoeft niet voor iedereen een probleem te zijn, maar het is wel iets om rekening mee te houden wanneer je op zoek bent naar waterdichte dames motorsneakers. 

 

Koop je nieuwe dames motorsneakers voordelig bij Biker Outfit

Nieuwe dames motorsneakers van bekende topmerken koop je voordelig bij Biker Outfit. Bestel je sneakers voor dames gemakkelijk online. Je zult jouw nieuwe dames motorsneakers snel kunnen dragen! Wil je de motorsneakers eerst goed bekijken en passen? Kom dan gerust langs in onze winkel. Ons personeel staat klaar om je te helpen tijdens jouw zoektocht naar een mooi, comfortabel en veilig paar. 

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese