menu
MOTORSNEAKERS HEREN

MOTORSNEAKERS HEREN

Motorsneakers combineren de casual stijl en comfort van traditionele sneakers met extra veiligheid en bescherming tijdens het rijden. Kies je favoriete design, wat sportiever of meer casual. En ga vervolgens in stijl -en ook nog eens veilig- de weg op!
130 items

Heren motorsneakers

Er is veel keuze voor motorsneakers voor mannen op de markt. Enkele populaire merken die heren motorsneakers aanbieden zijn:

Alpinestars: Alpinestars staat bekend om hun hoogwaardige motorkleding en biedt een reeks motorsneakers voor heren met eigenschappen zoals versterkte neuskappen en enkelbescherming.

Rev'it: Een ander zeer gerespecteerd merk in de motorindustrie, Rev'it biedt een verscheidenheid aan motorsneakers voor heren die stijl combineren met veiligheidskenmerken.

TCX: TCX is gespecialiseerd in motorschoenen en hun assortiment motorsneakers voor mannen omvat opties met waterdichte en ademende membranen, evenals versterkte enkelsteun.

Bij het kiezen van heren motorsneakers is het belangrijk om rekening te houden met je specifieke behoeften en voorkeuren, evenals het beschermingsniveau dat je nodig hebt. Het is altijd een goed idee om te zoeken naar sneakers met extra veiligheidsvoorzieningen, zoals versterkte neuskappen en enkelbescherming, om ervoor te zorgen dat je voldoende beschermd bent tijdens het rijden. Ook belangrijk is of je wel of juist niet op zoek bent naar waterdichte motorsneakers.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese