menu
MOTORLAARZEN & MOTORSCHOENEN HEREN

MOTORLAARZEN & MOTORSCHOENEN HEREN

Veiligheid staat voorop en daarom zorg je voor goede protectie aan je voeten. Heren motorlaarzen en schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kwaliteiten. Variërend van tour, sport tot all-road en Gore-Tex motorlaarzen en motorschoenen.
267 items

Motorlaarzen en motorschoenen voor heren

Motorlaarzen of motorschoenen voor heren zijn een onmisbaar onderdeel van iedere kast met motorkleding. Dankzij je reflex maken je voeten vrijwel altijd als een van je eerste gedeelten van je lichaam contact met de grond wanneer je onverhoopt onderuit gaat. Het is dus extra belangrijk om je voeten en alles eromheen goed te beschermen. Wanneer je dit doet, zit je ook met een veiliger gevoel op de motor. Zowel heren motorlaarzen als motorschoenen zijn ontworpen om je voeten, hiel en enkels te beschermen. Natuurlijk zijn motorlaarzen in staat om een uitgebreidere vorm van protectie ten opzichte van schoenen te bieden. Lage motorlaarzen zullen een klein gedeelte van je scheenbeen van bescherming voorzien. Hoge motorlaarzen kunnen zelfs je gehele scheenbeen beschermen. Bescherming van heren motorlaarzen en motorschoenen komt voort uit slijtvaste materialen en harde protectiedelen. Deze harde protectiedelen vind je bijvoorbeeld bij de tenen, hiel en enkels.

 

Heren motorlaarzen van topmerken als Sidi en Daytona

Heren motorlaarzen bieden over het algemeen een betere bescherming dan motorschoenen. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. Motorlaarzen voor heren zijn hoger en vaak meer gericht op enkel en alleen het motorrijden zelf. Bij motorschoenen wordt er naast het bieden van bescherming ook veel aandacht aan zaken als comfort besteed. De beste keuze is afhankelijk van je eigen doel. Heren motorlaarzen van merken als Sidi worden veel gebruikt door sportieve motorrijders, die bijvoorbeeld af en toe of regelmatig het circuit willen bezoeken. Daytona motorlaarzen voor heren zijn met name ontworpen voor tourrijders die lange ritten met de motor willen maken. De uitstraling van de heren motorlaarzen van Sidi en Daytona is enorm verschillend. Bekijk het aanbod en ontdek wat voor soort heren motorlaarzen het beste bij jouw rijstijl en wensen passen.

 

Casual en veilige motorschoenen voor mannen

Casual motorschoenen voor heren zijn ideaal voor motorrijders die af en toe willen stoppen om bijvoorbeeld op een terras te gaan zitten. Motorschoenen met een casual uitstraling bieden comfort en vallen niet op. Niemand zal opmerken dat je veilige motorschoenen met protectie draagt. Veel motorrijders combineren casual motorschoenen met een slijtvaste motorjeans en een stoer vest met protectie. Hiermee creëer je een urban look, profiteer je van uitstekende bescherming en draag je kleding die ook comfortabel zit als je even niet aan het motorrijden bent. Probeer casual motorschoenen voor heren eens uit en ervaar zelf hoe lekker ze lopen. We hebben enorm veel keuze als het aankomt op heren motorschoenen.

 

Heren motorlaarzen en -schoenen vind je bij Biker Outfit

Heren motorlaarzen of motorschoenen mogen niet ontbreken in jouw kledingkast. Het beschermen van je voeten, enkels, hiel, tenen en schenen is enorm belangrijk. Zorg er dus altijd voor dat je een goed paar motorlaarzen of motorschoenen draagt. Bij Biker Outfit vind je heren laarzen en schoenen van alle gerenommeerde motorkleding merken. Bekijk het aanbod in onze webshop of kom langs in de winkel om gelijk verschillende modellen te passen. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van het perfecte paar.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese