menu
MOTORLAARZEN & MOTORSCHOENEN DAMES

MOTORLAARZEN & MOTORSCHOENEN DAMES

Hou je voeten veilig met onze uitgebreide collectie dames motorlaarzen en motorschoenen. In stijlvolle designs verkrijgbaar en speciaal ontworpen voor de wat smallere pasvorm van de vrouwenvoet.
236 items

Motorlaarzen en motorschoenen voor dames

Iedere motorrijdster heeft een goed paar dames motorlaarzen of motorschoenen nodig. Motorlaarzen en motorschoenen zijn één van de belangrijkste onderdelen van een motoroutfit. Je voeten maken, dankzij een lichamelijk reflex, vaak snel contact met grond wanneer je onderuit gaat. Om die reden wil je dus zeker weten dat je tenen, hiel, enkels en eventueel je scheenbenen goed beschermd worden. Door het dragen van een goed paar dames motorlaarzen of motorschoenen weet je zeker dat je de juiste bescherming aan het onderste gedeelte van je lichaam geeft. Wil je voor de veiligste optie gaan? Kies dan voor extra hoge motorlaarzen. Hoge motorlaarzen zullen er namelijk voor zorgen dat ook vrijwel je gehele scheenbeen beschermd wordt. De bescherming van motorlaarzen en motorschoenen is te danken aan harde protectiedelen en het gebruik van slijtvast materiaal.

 

Dames motorschoenen met veel comfort

Motorschoenen voor dames zijn perfect tijdens korte motorritten met veel stops. Dames motorschoenen zorgen voor een optimale bescherming van je tenen, hiel en enkels, en bieden tegelijkertijd een hoge mate van comfort. Een stuk wandelen met casual dames motorschoenen is geen enkel probleem. Door de casual of urban uitstraling van de schoenen, lijken het net reguliere sneakers en zal het niemand opvallen dat je motorschoenen draagt. Dames motorschoenen zijn in vele verschillende uitvoeringen te krijgen. Naast een echte casual uitstraling, kun je ook kiezen voor een wat sportievere dames motorschoen. In onze winkel kun je alle modellen bekijken en passen. Vergelijk de verschillen en ontdek zelf waarom dames motorschoenen zo enorm populair zijn geworden.

 

Dames motorlaarzen van REV’IT!, Sidi, Daytona en Alpinestars

Wil je voor extra goede bescherming gaan? Draag dan dames motorlaarzen tijdens het motorrijden. Motorlaarzen voor dames van merken als REV’IT!, Sidi, Daytona en Alpinestars bieden de beste bescherming voor je volledige voeten en een groot deel van je scheenbeen. Er zijn zowel casual als sportieve motorlaarzen van deze topmerken te krijgen. Ook dames motorlaarzen die meer geschikt zijn voor tour- of adventure rijders, vind je terug in ons assortiment. Als je advies wil over de dames motorlaarzen van REV’IT!, Sidi, Daytona of Alpinestars, kom dan gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op. We helpen je graag bij het uitzoeken van een dames motorlaars die perfect aansluit bij jouw rijstijl.

 

Koop je nieuwe dames motorlaarzen of -schoenen online

Nieuwe dames motorlaarzen en motorschoenen koop je natuurlijk bij Biker Outfit. Dankzij ons ruime assortiment zul je altijd slagen wanneer je op zoek bent naar een nieuw paar. We hebben dames motorlaarzen en -schoenen voor iedere rijstijl. Sport, tour, adventure of classic, het kan allemaal! Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze winkel, waar onze medewerkers je gelijk van passend advies kunnen voorzien. Weet je al welke dames motorlaars of motorschoen je wil hebben? Bestel je nieuwe paar in de webshop. Daarnaast heb je jouw nieuwe dames motorlaarzen of -schoenen snel in huis.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese