• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

DAMES HOODIE, SHIRT & VEST

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
MATERIAAL
STIJL
WIND-WATERDICHTHEID
VENTILATIE
REGENLINER
THERMOLINER
KLEUR
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

DAMES MOTORHOODIES, SHIRTS & VESTEN

Tegenwoordig hoef je geen zware en ongemakkelijk dames motorkleding meer aan. Met de opkomst van casual dames motorjassen, casual dames motorshirts en casual dames motorvesten boet je niet in aan veiligheid en comfort. De slijtvaste stoffen en protectie zijn vergelijkbaar met de alom bekende dames motorkleding zoals we die al jaren kennen.

 

De pasvorm van dames casual motorkleding

De pasvorm van dames casual motorkleding is wat losser dan de reguliere dames motorkleding. Om de casual uitstraling te behouden zal je ook minder stelmogelijkheden en andere praktische drukkers tegenkomen op een casual motorjas of casual motorbroek voor dames. Je wilt namelijk dat het zo veel mogelijk oogt als je normale kleding. Het doet echter niet onder in slijtvastheid, protectie en comfort.

 

Dames casual motorkleding materialen

Casual motorkleding voor vrouwen wordt verzwaard met een kunstvezel om dezelfde slijtvastheid te behalen als bij de reguliere textiele motorpakken. Dat kan met behulp van Kevlar, Corudra, Aramide, Twaron, Dyneema etc. Kevlar is in de volksmond het meest bekend, alleen zijn er tegenwoordig veel meer materialen die hetzelfde doen of zelfs beter presteren.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten materialen in dames motorkleding? Neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. Wij kunnen je op basis van je motorgebruik adviseren welk materiaal het meest geschikt voor jou zal zijn.

 

Kwaliteit en comfort van dames casual motorkleding

Zoals we eerder aangaven is de sluitvastheid van casual motorkleding voor dames niet minder dan de bekende textiele vrouwen motorkleding. Soms kunnen de slijtvaste materialen die in casual motorkleding zijn verwerkt zelfs sterker zijn en je dus beter beschermen tijdens een glijpartij.

Ook qua comfort komt casual dames motorkleding in verschillende varianten, gelijk de reguliere textiele motorkleding. Zo heb je 2-laags, 3-laags en gelamineerde casual motorkleding. En ook bestaat er casual dames motorkleding met het Gore-Tex membraam. Dus voor iedere motorrijdster en bij ieder weertype kan je tegenwoordig dus ook casual gekleed op de motor rijden.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Door onze grote collectie casual motorkleding voor dames kunnen we elke casual motorvrouw helpen aan een superieure kwaliteit motorpak. Toch kan het zijn dat ons aanbod overweldigend is. Voor vragen of advies over de beste casual dames motorkleding voor jou kan je langskomen in onze winkel in Amsterdam of onze klantenservice raadplegen. Onze specialisten helpen je graag met advies waardoor jij jarenlang kunt genieten van je dames motorkleding.

Lees meer Lees minder
Chat