menu
SYSTEEM DAMES

SYSTEEM DAMES

Het voordeel van een systeemhelm is dat je er open en gesloten mee kan rijden. Wanneer in het ECE-keurmerklabel in de helm de letter J staat (het keurmerklabel voor jethelmen) is het dus toegestaan met de helm ook open te rijden.
37 items

Systeemhelm voor dames

Met een dames systeemhelm kun je jouw hoofd optimaal beschermen tijdens het motorrijden. Een motorhelm is het belangrijkste onderdeel van een motor outfit. Je hoofd is namelijk erg kwetsbaar. Het is dan ook niet voor niets dat het dragen van een motorhelm altijd verplicht is. Veel vrouwen kiezen voor het dragen van een systeemhelm tijdens het motorrijden. Een systeemhelm biedt namelijk enkele voordelen ten opzichte van andere soorten motorhelmen. Bij een dames systeemhelm is het mogelijk om het kinstuk volledig open te klappen. Hierdoor kun je eenvoudig met andere motorrijders praten. Ook zorgt het voor extra verkoeling tijdens het rijden met lage snelheden. Wanneer je de dames systeemhelm dichtklapt, profiteer je maximaal van de bescherming van de helm.

Systeemhelmen voor vrouwen worden veel gedragen door rijinstructeurs, fanatieke tourrijders en natuurlijk ook door de dames van de politie. Deze type motorrijders hebben er allemaal baat bij om het kinstuk van de systeemhelm zo nu en dan open te klappen.

 

Dames systeemhelmen van HJC, LS2 en Nolan

Dames systeemhelmen worden door veel bekende merken gemaakt. Bij Biker Outfit vind je systeemhelmen voor dames van merken als HJC, Shoei, LS2, Nolan en Scorpion. Uiteraard zijn dat niet alle merken die we aanbieden. Bekijk het volledige assortiment op onze website of kom langs in onze winkel om de dames systeemhelmen direct te passen. Door verschillende modellen te passen kun je er eenvoudig achter komen of een dames systeemhelm goed zit. De pasvorm van een systeemhelm van HJC is namelijk niet hetzelfde als de pasvorm van een model van LS2 of Nolan. Een te kleine of te grote helm kan gaan irriteren en is niet in staat om je hoofd optimaal te beschermen. Natuurlijk geven onze medewerkers je graag advies over alle dames systeemhelm uit ons assortiment.

 

Geïntegreerd zonnevizier op een dames systeemhelm

Rijd je veel in de zomer of tijdens andere periodes wanneer de zon veel schijnt? Dan is een dames systeemhelm met zonnevizier onmisbaar! Het zonnevizier van een systeemhelm kun je gemakkelijk in- en uitklappen, zelfs wanneer je de systeemhelm open draagt. Het dragen van een zonnebril hoeft niet meer. Door een handig knopje op de dames systeemhelm kun je het zonnevizier omlaag en omhoog doen. Hiervoor hoef je jouw motorhandschoenen niet uit te doen. Je kunt het zonnevizier zelfs bedienen tijdens het rijden. De meeste dames systeemhelmen zijn voorzien van een geïntegreerd zonnevizier.

 

Een nieuwe systeemhelm voor vrouwen koop je bij Biker Outfit

Als je op zoek bent naar een veilige dames systeemhelm zit je goed bij Biker Outfit. We hebben een enorm aanbod met systeemhelm voor vrouwen. Bekijk alle helmen op de website of kom eens lang in onze motorkledingwinkel. Online kun je de dames systeemhelmen eenvoudig bestellen. Ideaal als je al weet welk model je wil en welke maat je nodig hebt. Advies nodig en even passen? Pas de systeemhelmen in de winkel. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met het vinden van een geschikte motorhelm!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese