menu
SYSTEEM DAMES

SYSTEEM DAMES

Een motorhelm wordt vaak gezien als belangrijkste onderdeel van een motoroutfit. Hij beschermt het meest kwetsbare lichaamsdeel: je hoofd. Een systeemhelm voor dames biedt je de mogelijkheid om de helm zowel open te dragen als gesloten.
75 items

DAMES SYSTEEM MOTORHELMEN

Een goede motorhelm is essentieel als je motor rijdt. Het zorgt voor bescherming, moet comfortabel zijn, maar ook bij jou en jouw motor passen. De pasvorm van een vrouwen systeem motorhelm is het allerbelangrijkst. Wij bieden dan ook een ruime keuze in verschillende soorten systeem motorhelmen.

Met onderstaande informatie willen we je adviseren bij het kopen van een dames systeem motorhelm. Heb je nog vragen of wil je deskundig advies ontvangen van één van onze specialisten? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Waarom kiezen voor een dames systeemhelm?

Systeem motorhelmen voor dames hebben een opklapbaar kinstuk. Als deze omlaag staat wordt het gezicht omsloten. De systeemhelm is een favoriet bij onder andere tourrijders, instructeurs en de politie. Wanneer het kinstuk is opgeklapt is het makkelijk te communiceren met een ander. Op die manier is de helm ook geschikt om open te dragen, wanneer je met een lagere snelheid rijdt.
Een voordeel van de systeemhelm is dat de helmen veel mogelijkheden bieden. De helmen bieden wat extra ruimte rond de oren. Zo kunnen de meeste systeem helmen voorzien worden van een communicatiesysteem of en geïntegreerd zonnevizier. Door deze extra ruimte is een systeemhelm dan ook geliefd onder brildragers. Het biedt iets meer ruimte en het is gemakkelijker je bril op en af te zetten.  

 

Merken systeem motorhelmen

Bij Biker Outfit voeren wij een ruim assortiment aan heren opklapbare motorhelmen van diverse merken. De motorhelmen die je bij ons kunt kopen zijn onder andere van de merken Shoei, AGV, HJC, Schuberth, Scorpion, Shark, Roof, Roeg, Bell, IXS, LS2 en Caberg. Deze merken hebben allemaal een andere prijsklasse, waardoor je ook kunt slagen voor een goedkopere helm. Dit heeft alles te maken met de gebruikte materialen en productietechnieken. Ook ligt dit aan de extra voorzieningen, zoals wel of geen een geïntegreerd zonnevizier. De helmen hebben ook allemaal een andere sluiting, zoals een ratelsluiting of dubbel-D sluiting. De meeste helmen zijn uniseks, maar we hebben ook een aantal helmen die een speciale damesuitvoering hebben. Het is in onze webshop mogelijk om de kleur van de helm te filteren, zodat je een helm kunt uitzoeken die past bij de rest van je motoroutfit.

 

Hoe bepaal je de juiste pasvorm van een vrouwen systeem motorhelm?

De pasvorm is bij de aanschaf van een motorhelm voor vrouwen erg belangrijk. Een helm moet namelijk comfortabel zitten en overal goed aansluiten wil deze veilig zijn. Een te grote helm kan erg oncomfortabel zijn als je in hoge snelheid over de snelweg gaat en er beweging in de helm zit. Daarnaast zal de helm bij een botsing niet meer doen waarvoor hij bedoelt is. Een te grote systeem motorhelm zorgt ervoor dat je bij impact een botsing maakt in je helm. Een helm die aan de andere kant weer te krap is, zorgt voor irritatie tijdens het rijden. Vind je het lastig om de juiste maat en pasvorm in te schatten van een dames systeem motorhelm? Kom dan langs in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je een ruim assortiment heren motorhelmen en motorkleding.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over een systeem motorhelm voor dames? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast dames systeem motorhelmen kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod vrouwen motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment systeem motorhelmen en kun je alles rustig even passen. Systeem motorhelmen voor vrouwen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese