menu
SYSTEEM HEREN

SYSTEEM HEREN

Een systeemhelm heeft een kinstuk dat omhoog is te klappen en één van de meest populaire motorhelmen onder tourrijders. Ontdek ons ruime aanbod waar iedere motorrijder bij ons de perfecte heren systeemhelm kan vinden!
36 items

Systeemhelmen voor heren

Als motorrijder wil je je lichaam natuurlijk goed beschermen. Je hoofd is hierbij het allerbelangrijkst. Door het dragen van een heren systeemhelm zorg je ervoor dat je hoofd optimaal beschermd wordt. Veel motorrijders vinden systeemhelmen voor mannen de fijnste helmen die er zijn. Het voordeel van dit type motorhelm is namelijk dat je ze zowel open als dicht kunt dragen. Heren systeemhelmen worden voornamelijk gebruikt door instructeurs en tourrijders die graag met anderen willen communiceren. Verder zie je systeemhelmen ook bij de politie. Deze helmen zijn voorzien van een opvallende neon gele kleur.

Het kinstuk van een heren systeemhelm is in en uit te klappen. Door het kinstuk open te klappen, kun je genieten van de verkoelende wind op je gezicht tijdens het rijden. Daarnaast kun je met anderen praten wanneer de systeem motorhelm opengeklapt is. Eenmaal dichtgeklapt heeft een systeemhelm voor heren enorm veel weg van een integraalhelm.

 

Heren systeemhelmen van merken als HJC, LS2, Scorpion en Nolan

In het assortiment van Biker Outfit kom je heren systeemhelmen van alle bekende merken tegen. Bekijk de modellen van HJC, LS2, Scorpion, Schuberth en Nolan in de webshop of kom langs in onze winkel en pas direct de heren systeemhelmen die jou aanspreken. De prioriteit ligt altijd bij het zoeken naar een heren systeemhelm met de juiste pasvorm voor jouw hoofd. Een systeemhelm die te groot of te klein is, zal gaan irriteren en is niet in staat om maximale bescherming te bieden. Het is aan te raden om verschillende modellen van meerdere merken te passen, aangezien een helm van Scorpion bijvoorbeeld niet dezelfde pasvorm heeft als een heren systeemhelm van LS2. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van een geschikt model.

 

Systeemhelmen voor heren met een zonnevizier

Als je een mooi- weer rijder bent, ga je veel profijt hebben van een heren systeemhelm met een zonnevizier. Het in- en uitklapbare zonnevizier zorgt er namelijk voor dat je geen last van de zon zult hebben. Een zonnebril dragen is niet meer nodig! Zodra je met fel zonlicht te maken krijgt, schuif je het zonnevizier simpelweg naar beneden. Dit kun je doen terwijl je aan het rijden bent en je motorhandschoenen aan hebt. Het maakt ook niet uit of het kinstuk van de heren systeemhelm open- of dichtgeklapt is. Bijna alle systeemhelmen voor heren zijn voorzien van een geïntegreerd zonnevizier.

 

De beste heren systeemhelm koop je voordelig bij Biker Outfit

Jouw nieuwe heren systeemhelm koop je natuurlijk bij Biker Outfit. Door ons uitgebreide aanbod kunnen we je zonder problemen helpen met het vinden van een geschikte heren systeemhelm. Kom eens lang in onze winkel om verschillende modellen uit te proberen. Zo kom je er snel achter of een systeemhelm van bijvoorbeeld Scorpion, HJC of Schuberth goed bij je past. Naast deze drie merken vind je nog veel meer gerenommeerde merken in ons assortiment. Weet je al welke heren systeemhelm je wil hebben en welke maat je nodig hebt? Dan kun je jouw nieuwe helm natuurlijk ook eenvoudig online bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese