menu
JET HEREN

JET HEREN

Een goede heren jet helm is essentieel als je motor, MP3 of scooter rijdt. Het zorgt voor bescherming en moet comfortabel zijn. Jet helmen voor mannen bieden veel vrijheid, maar houdt er rekening mee dat de kin niet wordt beschermd.
82 items

HEREN JET MOTORHELMEN

Een goede heren jet helm is essentieel als je motor, MP3 of scooter rijdt. Het zorgt voor bescherming, moet comfortabel zijn, maar ook bij jou en jouw motor passen. Jet helmen bieden veel vrijheid, maar houdt er rekening mee dat de kin niet wordt beschermd. Ze worden vooral gedragen door tour-, urban- MP3- en scooterrijders.

Met onderstaande informatie willen we je adviseren bij het kopen van een heren jet helm. Heb je nog vragen of wil je deskundig advies ontvangen van één van onze specialisten? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Waarom kiezen voor een jet helm?

Jet helmen voor mannen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en designs. De helmen worden met name gedragen door custom-, scooter-, MP3- en stadrijders. Het model is eigenlijk gebaseerd op dat van een integraalhelm, maar het kinstuk ontbreekt. Het is belangrijk hier rekening mee te houden, aangezien deze helm dus minder geschikt is om te dragen bij hoge (sport) snelheden. Een heren jethelm kan uitgerust zijn met én zonder vizier. In de zomermaanden is een jet helm ideaal. De helmen zijn open en licht en daardoor comfortabel bij hogere temperaturen. Wanneer je de helm zonder vizier draagt, is het aan te raden een zonnebril of goggle in de helm te dragen bij veel wind en regen.  

 

Merken jet helmen voor heren

Bij Biker Outfit voeren wij een ruim assortiment aan heren motorhelmen van diverse merken. De jet motorhelmen die je bij ons kunt vinden zijn onder andere van de merken Shoei, AGV, HJC, Scorpion, Shark, Roof, Roeg, Bell, IXS, LS2 en Caberg. Deze merken hebben allemaal een andere prijsklasse, waardoor je ook bij ons kunt slagen voor een goedkopere helm. Dit heeft alles te maken met de gebruikte materialen en productietechnieken. Ook ligt dit aan de extra voorzieningen, zoals wel of geen een geïntegreerd zonnevizier. De helmen hebben ook allemaal een andere sluiting, zoals een ratelsluiting of dubbel-D sluiting. De meeste helmen zijn uniseks, maar we hebben ook een aantal helmen die een speciale damesuitvoering hebben. Het gaat met name dan om de kleurstelling. Het is in onze webshop mogelijk om de kleur van de helm te filteren, zodat je een helm kunt uitzoeken die past bij de rest van je motoroutfit.

 

Hoe bepaal je de juiste pasvorm van een heren jet helm?

De pasvorm is bij de aanschaf van een jet motorhelm voor mannen erg belangrijk. Een helm moet namelijk comfortabel zitten en overal goed aansluiten wil deze veilig zijn. Een te grote helm kan erg oncomfortabel zijn als je in hoge snelheid over de weg gaat en er beweging in de helm zit. Daarnaast zal de helm bij een botsing niet meer doen waarvoor hij moet doen. Een te grote jet motorhelm zorgt er namelijk voor dat je bij impact een botsing maakt in je helm. Een helm die aan de andere kant weer te krap is, zorgt voor irritatie tijdens het rijden. Vind je het lastig om de juiste maat en pasvorm in te schatten van een jet helm voor heren? Kom dan langs in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je een ruim assortiment motorhelmen en heren motorkleding.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over een heren jet helm? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast jet helmen voor mannen kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod heren motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment jet helmen en kun je alles rustig even passen. Jet helmen voor heren kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese