menu
INTEGRAAL HEREN

INTEGRAAL HEREN

Als motorrijder is een motorhelm een belangrijk onderdeel van je motoruitrusting. Al onze integraalhelmen voldoen aan de ECE 22.05 of ECE 22.06 norm, welke aangeeft dat de helm is goedgekeurd voor de Europese openbare weg.
298 items

Integraalhelm voor heren

Een integraalhelm voor heren mag niet ontbreken in de kast van een fanatieke motorrijder. Integraalhelm zijn de veiligste motorhelmen die er zijn. Dit komt doordat een integraalhelm vanuit één stuk wordt gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat de helmen extra robuust zijn waardoor ze een uitstekende bescherming voor je hoofd bieden. Veel sportieve, mannelijke motorrijders dragen een integraalhelm. Op het circuit zie je enkel en alleen motorrijders die een integrale motorhelm dragen. Ook voor de wat minder sportieve motorrijders is een integraalhelm een goede keus.

De pasvorm van een heren integraalhelm is het allerbelangrijkst. Als een integraalhelm goed past, kan een optimale bescherming gegarandeerd worden. Daarnaast zit een integrale motorhelm voor mannen ook een stuk fijner wanneer deze niet te groot of te klein is. Iedere integraalhelm en ieder hoofd is anders, daarom is het belangrijk om verschillende merken en modellen te proberen.

 

Heren integraalhelmen met geïntegreerd zonnevizier

Een heren integraalhelm met een zonnevizier is onmisbaar wanneer je veel met goed weer rijdt. De felle stralen van de zon kunnen je zicht beperken en dat kan tot onveilige situaties leiden. Als je aan het motorrijden bent, wil je goed kunnen zien wat er voor je en om je heen gebeurt. Door een integrale motorhelm met een zonnevizier te dragen, heb je nooit meer last van zonlicht. Geïntegreerde zonnevizieren zijn gemakkelijk te bedienen, zelfs met je motorhandschoenen aan. Dus wil je voortaan altijd goed zicht tijdens het motorrijden, ga dan voor een heren integraalhelm met een zonnevizier!

 

Integrale motorhelmen voor mannen van Shoei, HJC en Shark

Heren integraalhelmen worden door een heleboel verschillende merken aangeboden. Merken als Shoei, HJC, Shark, Scorpion, AGV en Schuberth zijn enorm populair onder motorrijders. Deze bekende merken bieden allemaal meerdere modellen aan, waardoor je altijd wel een integrale motorhelm kunt vinden die bij jou past. Iedere uitvoering van een integraalhelm voor mannen heeft andere kenmerken. Zo kun je kiezen uit een motorhelm die gemaakt is van polycarbonaat, fiberglass of carbon. Wil je het beste van het beste? Ga dan voor een heren integraalhelm van carbon. Als je op het circuit rijdt, is het essentieel om voor een integrale motorhelm met dubbel-D sluiting te kiezen. Deze sluiting is veiliger dan een ratelsluiting. Verder is het belangrijk om goed naar de pasvorm van een integraalhelm voor mannen te kijken. Een integrale motorhelm van Shoei of Scorpion heeft bijvoorbeeld een andere pasvorm dan een helm van Shark.

 

Koop de beste heren integraalhelm bij Biker Outfit

De beste heren integraalhelm koop je natuurlijk bij Biker Outfit. Dankzij ons enorme aanbod is er altijd wel een helm te vinden die perfect bij jou past. Je kunt ervoor kiezen om een integrale motorhelm online te bestellen, maar langskomen in de winkel kan natuurlijk ook. Door je verschillende modellen te laten passen, vinden we de beste integraalhelm voor jou.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese