menu
INTEGRAAL DAMES

INTEGRAAL DAMES

De belangrijkste motivatie voor de keuze van een integraalhelm is veiligheid, omdat een integraalhelm een vast kinstuk heeft. Dames integraalhelmen verschillen niet van die voor heren. Als er verschil is zit dit in de print en/of kleurstelling.
315 items

Integraalhelm voor dames

Als motorrijder weet je hoe belangrijk het is om een motorhelm te dragen. Een dames integraalhelm is de beste optie wanneer je voor veiligheid kiest. Integrale helmen voor vrouwen zijn namelijk uit één stuk vervaardigd. Dit maakt dames integraalhelmen zeer sterk waardoor ze een optimale bescherming kunnen bieden. Wel is het belangrijk dat de integraalhelm goed aansluit maar tegelijkertijd niet te strak zit. Als de integrale motorhelm niet goed past, lever je in op veiligheid of kun je irritatie tijdens het rijden ervaren. Zorg er daarom altijd voor dat je een dames integraalhelm met de juiste pasvorm draagt. In onze winkel heb je de mogelijkheid om verschillende dames integraalhelmen te passen. Zo kun je meerdere modellen met elkaar vergelijken en kom je er snel achter wat voor soort helm goed bij de vorm van jouw hoofd past. We geven je graag persoonlijk advies zodat jij met de meest geschikte dames integraalhelm naar huis gaat!

 

HJC, Shoei, Shark en Scorpion integraalhelmen voor vrouwen

Dames integraalhelmen worden door veel verschillende merken gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan merken als HJC, Shoei, Scorpion, Shark, Schuberth en Nolan. Al deze gerenommeerde merken bieden meerdere uitvoeringen van integrale motorhelmen voor vrouwen aan. Tussen de pasvorm en de kenmerken van de integraalhelmen kunnen grote verschillen zitten. Om erachter te komen welke dames integraalhelm voor jou geschikt is, zul je meerdere modellen moeten passen.

Integrale motorhelmen voor vrouwen worden vaak van carbon, fiberglass of polycarbonaat gemaakt. Carbon is het lichtste en sterkste materiaal. Polycarbonaat is zwaarder en minder robuust, maar is tegelijkertijd ook een stuk goedkoper. Verder kun je kiezen voor een dames integraalhelm met een ratel- of dubbel-D sluiting. De tweede optie is veiliger en is vaak verplicht als je op het circuit wil rijden.

 

Dames integraalhelmen met een zonnevizier

Rijd je vooral op je motor wanneer de zon schijnt? Dan weet je als geen ander dat het felle zonlicht ervoor kan zorgen dat je minder zicht hebt. Vooral bij een laagstaande zon kun je er veel last van hebben. Hier is een eenvoudige oplossing voor: een dames integraalhelm met geïntegreerd zonnevizier. Een zonnevizier werkt hetzelfde als een zonnebril waardoor je minder last van de zon zult ervaren. Hierdoor kun jij jezelf blijven focussen op het verkeer en op het motorrijden. Het zonnevizier van een dames integraalhelm is heel eenvoudig te gebruiken. Je hoeft niet eens te stoppen met rijden. Vaak zit er een schuifje op de boven- of zijkant van een dames integraalhelm. Met dit schuifje kun je het zonnevizier van boven naar beneden verplaatsen.

 

Jouw nieuwe integrale motorhelm koop je voordelig bij Biker Outfit

De beste dames integraalhelm koop je bij Biker Outfit. Je kunt langskomen in de winkel om meerdere modellen te passen en al je vragen over dames integraalhelmen te stellen. Online bestellen kan natuurlijk ook. Ideaal als je al weet welke maat je precies nodig hebt.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese