menu
34 items

Abus motorsloten

Welk slot past het beste bij jouw motor? Geef motor dieven geen kans en kies voor een van de Abus motorsloten van hoogwaardig materiaal.

Abus is een Duits kwaliteitsmerk en staat bekend om haar hoogwaardig materiaal motorsloten. Abus staat centraal voor een goed gevoel van veiligheid en levert kwalitieits producten waar vooral aandacht wordt besteed aan de hoge mate van betrouwbaarheid en levensduur. Voor iedereen heeft perfecte bescherming een andere betekenis. Voel jij je prettiger bij met kettingslot of bij een schrijfremslot? Abus heeft het allemaal.

Bij Abus wordt de veiligheidsgraat aangegeven met een level, zo loopt deze schaal tot maximaal level 20. Mocht je vragen hebben over bepaalde Abus sloten of Abus schijfremsloten dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice. We leggen je graag het verschil tussen de sloten uit en denken met je mee over welkslot het beste bij jou past.

Abus, het goede gevoel van veiligheid. Dat deze slogan over de hele wereld bekend zou worden, had Augustus Bremicker en zijn zonen nauwelijks verwacht, toen ze in 1924 de stap naar onafhankelijkheid maakten in het kleine dorp Volmarstein en begonnen met de productie van de eerste hangsloten. Uit het toenmalig duitse bedrijf, gevestigd in de kelder van het familiehuis, is nu een wereldwijd opererend groep van bedrijven ontstaan.

ABUS veiligheidsoplossingen worden nu bijna 90 jaar volgens het motto "Veiligheid heeft kwaliteit" op drie productievestigingen in Duitsland geproduceerd en zich wereldwijd miljoenen keren bewezen. Recente studies door toonaangevende marktonderzoekbureaus tonen aan dat ABUS zijn reeds hoge naamsbekendheid kon uitbreiden en op het gebied van huisbeveiliging en mobiele veiligheid veruit nummer één is.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese