• VANDAAG OPEN VANAF 10.00 TOT 17.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Kriega Platform OS-serie BMW GS Adventure

MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!

BMW Motorrad GS ADVENTURE kofferframes zijn ontworpen om aluminium koffers te monteren en hebben geen standaard plat profiel aan de uitlaatzijde. Deze speciale editie OS-PLATFORM bevat een roestvrijstalen adapter om het profiel af te vlakken en een sterke montageplaats te bieden voor de OS-PLATFORM, die u vervolgens de mogelijkheid geeft om Kriega 'Soft Pannier' te monteren.

BMW-frames zijn een standaardaccessoire op de watergekoelde R1200 GSA, de nieuwe R1250 GSA en de nieuwe F850 GSA.Het platform is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar Nylon 6, lichter dan legering en zonder vermoeidheidsproblemen. Het is machinaal bewerkt met optionele bevestigingspunten, zodat u de fiets kunt afstellen op uw avontuur.

  • Monteer een enkele OS-32 of OS-22 Soft Pannier of een enkele 1.75 Rotopax™-watercontainer.
  • Monteer een OS-6 of OS-12 Adventure Pack met enkele of dubbele Rotopax™ watercontainers van 1 gallon.

Rotopax™ 1,75 en 1 gallon brandstofcontainers passen ook, maar we raden NIET aan om brandstofcontainers aan de uitlaatzijde van de fiets te monteren.

De adapter is van lasergesneden roestvrij staal dat met 3 bouten en Nyloc-moeren aan het OS-Platform wordt bevestigd. Het klemt aan de bovenkant van het BMW-frame met behulp van 2 van de vliegtuigklemmen van aluminium. De resterende 4 klemmen bevestigen het OS-PLATFORM rechtstreeks aan het frame, wat een zeer sterke en stabiele basis geeft om een OS-Pannier, OS-Adventure Packs of Rotopax™ brandstof of water toe te voegen.

Het BMW kofferframe-profiel aan de andere kant van de uitlaat is plat en daarom kan een standaard OS-PLATFORM 16 mm - 20 mm tube fit gemakkelijk aan deze kant worden gemonteerd.

 

Chat