• De winkel in Amsterdam Noord is open
  • MAAK EEN AFSPRAAK
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Forcefield Pro L2K Evo Dynamic

MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!

De Forcefield Pro L2K Evo Dynamic rugprotector is geëvolueerd in de L2K EVO KEVLAR rugprotector en is nu geconstrueert met Kevlar® draad waardoor deze nog sterker en duurzamer is. De L2 PRO KEVLAR biedt een nog betere bescherming en is tegelijkertijd zeer comfortabel. De Forcefield Pro L2K Evo Dynamic is gemaakt van een zacht schokabsorberend materiaal waarin met Kevlar draad is geweven. Dit is 5x sterker dan staal waardoor de beste rugprotector nog sterker is geworden!

De unieke driehoeks-struktuur wordt gecombineerd is met diverse lagen lichtgewicht schuim met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen krachten gelijkmatig over de rugbeschermer verdeeld en geabsorbeerd worden en wordt de intensiteit van een impact sterk gereduceerd.

Door de repeat performance technology eigenschappen van de materialen blijft de Pro L2K Evo Dynamic bescherming geven, zelfs na meerdere impacts treedt geen verlies op van de beschermende functie.

De L2K EVO rugbeschermer vormt zich naar het lichaam en is ademend. Hierdoor ontstaat een optimaal draagcomfort verder geholpen door de instelbare schouderbanden en de dubbele heupsluiting. Al met al kan de rugbeschermer goed en strak passend omgedaan worden. De Pro L2K Evo Dynamic is geschikt voor veel sporten waar bescherming wenselijk is. Zoals bijvoorbeeld motorsport, mountainbiken en snowboarden.

Lees meer Lees minder
Chat