menu
  • Forcefield Elite Borstprotector
  • Forcefield Elite Borstprotector
  • Forcefield Elite Borstprotector
1/3

Forcefield Elite Borstprotector

Volledig CE-goedgekeurde borstbescherming. Gemaakt voor comfort en veiligheid.

Forcefield
€ 85,45
Kies jouw maat
Omschrijving

De volledig CE Level 1 goedgekeurde Forcefield Race-Lite Borstbeschermer is ontworpen om zacht, flexibel en comfortabel te zijn.

De CE goedgekeurde Elite Chest Protector is speciaal ontworpen om zo dun en flexibel mogelijk te zijn en tegelijkertijd maximaal comfort en bescherming te bieden voor het borstbeen en de borst, terwijl je hem toch gemakkelijk onder een jas of pak kan dragen. De Elite Chest Protector is gemaakt van Forcefields Dri-M materiaal dat zacht, flexibel en comfortabel is om te dragen en zich 3D vormt naar de vorm van het lichaam tijdens het gebruik en RPT (Repeat Performance Technology) biedt voor blijvende en consistente bescherming, zelfs na meerdere stoten. Meerdere ventilatieopeningen en gebeeldhouwde kanalen bevorderen het ademend vermogen, terwijl het 4-punts elastische harnas volledig verstelbaar is en kan worden verwijderd als het niet nodig is.

Specificaties

  • Door Nitrex® te gebruiken, een uniek hightech schokabsorberend materiaal in combinatie met dichte en lichtgewicht schuimlagen, kan de energie gelijkmatig over het oppervlak worden verdeeld.
  • De Race-Lite borstbeschermer wordt geleverd met dubbele klittenbandbevestigingsriemen en kan in combinatie met elke Forcefield Back worden gedragen
  • Beschermer of onafhankelijk met het Race-Lite Borstbeschermerharnas (apart verkrijgbaar)
  • Perfect voor de pittige prestatie-rijder/racer
Maattabel
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons