menu
MOTORPAK HEREN

MOTORPAK HEREN

Een leren motorpak is de meest veilige manier om je te beschermen op de motor. Ga je een dagje op het circuit rijden? Dan vind je mooie aanbiedingen in onze outlet voor een heren 1-delig of 2-delig motorpak hier!
18 items

HEREN OUTLET MOTORPAKKEN

Veelal wordt een motorpak op een sportieve motorfiets gedragen. Al dan niet op het circuit. Met name de 1-piece motorpakken zijn op het circuit aan te bevelen aangezien deze het veiligst zijn. Onze motorpakken in de outlet worden gemaakt van leer en zullen in het begin stug en strak zitten. Na verloop van tijd zal het motorpak uitlopen en zich voegen naar jouw lichaam.

 

De pasvorm van een sale motorpak voor mannen

De pasvorm van een motorpak is strak en stug. Dit is gedaan voor de veiligheid. Een motorpak is gemaakt voor de houding op de motor. Dat wil zeggen dat als je rechtop staat met een motorpak hij niet lekker zal zitten. Hij zal trekken in het kruis, de schouders zitten niet lekker op hun plek en hij voelt te strak op de borst. Maar zodra je op de motor gaat zitten, zal het motorpak helemaal aansluiten op je lichaam en alles zal perfect op zijn plaats vallen. Om te weten of een motorpak goed zit, moet je dus altijd test zitten op de motor.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Voor vragen of advies over het beste sale motorpak voor heren kan je langskomen in onze winkel in Amsterdam of onze klantenservice raadplegen. Onze specialisten helpen je graag met advies waardoor jij jarenlang kunt genieten van je outlet motorkleding.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese