• VANDAAG OPEN VANAF 13.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

DAMES OUTLET MOTORPAK

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
VENTILATIE
TYPE
KLEUR
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

DAMES OUTLET MOTORPAKKEN

Veelal wordt een motorpak op een sportieve motorfiets gedragen. Al dan niet op het circuit. Met name de 1-piece motorpakken zijn op het circuit aan te bevelen aangezien deze het veiligst zijn. Onze motorpakken in de outlet worden gemaakt van leer en zullen in het begin stug en strak zitten. Na verloop van tijd zal het motorpak uitlopen en zich voegen naar jouw lichaam.

 

De pasvorm van een sale motorpak voor vrouwen

De pasvorm van een motorpak is strak en stug. Dit is gedaan voor de veiligheid. Een motorpak is gemaakt voor de houding op de motor. Dat wil zeggen dat als je rechtop staat met een motorpak hij niet lekker zal zitten. Hij zal trekken in het kruis, de schouders zitten niet lekker op hun plek en hij voelt te strak op de borst. Maar zodra je op de motor gaat zitten, zal het motorpak helemaal aansluiten op je lichaam en alles zal perfect op zijn plaats vallen. Om te weten of een motorpak goed zit, moet je dus altijd test zitten op de motor.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Voor vragen of advies over het beste sale motorpak voor dames kan je langskomen in onze winkel in Amsterdam of onze klantenservice raadplegen. Onze specialisten helpen je graag met advies waardoor jij jarenlang kunt genieten van je outlet motorkleding.

Bij een bestelling vanaf € 40,- ontvang je van ons de bestelling en bezorging gratis in NL. Bestel nu jouw perfecte dames motorpak in de sale op bikeroutfit.nl!

Lees meer Lees minder
Chat