menu
MOTORSCHOENEN HEREN

MOTORSCHOENEN HEREN

Motorschoenen zien er uit als jouw casual schoenen maar hebben daarbij alle veiligheidseisen van een motorlaars zoals protectie bij enkels, hiel en neus. Grijp je kans in onze outlet collectie voor heren motorschoenen!
37 items

OUTLET HEREN MOTORSCHOENEN

Een paar heren motorschoenen is een ontzettend belangrijke onderdeel van je outfit als je motor rijdt. Als je valt, zullen je voeten en handen uit reflex als eerste de grond raken. Daarom zijn er hiervoor speciale motorschoenen ontworpen. De belangrijkste functie hiervan is dat ze je tenen, enkels en hiel beschermen. Als je hogere motorschoenen koopt, beschermen deze ook (een deel van) je schenen.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze outlet motorschoenen voor mannen? Wil je bijvoorbeeld weten welke motorschoen het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies!

Wil je heren motorschoenen in de uitverkoop komen passen? Kom dan langs in onze winkel in Amsterdam. Hier hebben wij het gehele assortiment aan motorschoenen voor mannen en daar kan je voelen welk type bij jou past. Heren motorschoenen in de sale kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese