• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Daytona Pro Rider GTX

MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!
Mail ons op [email protected] voor een speciale aanbieding

De Pro Rider is een nieuwe hoge motorlaars van Daytona. De motorlaars borduurt verder op alle bestaande kennis, maar gaat nog een stap verder. De motorlaars is nog steeds weersbestendig en comfortabel. Er zijn echter een aantal kleine aanpassingen die de laars zo bijzonder maken. De laars heeft een fris design, een waterdichte flap over de rits, meer flexibiliteit bij het aan- en uittrekken en nog veel meer... Nog geen Daytona fan? Met deze laars gaat dat gebeuren!

De Pro Rider is 100% wind- en waterdicht door het ademende GoreTex membraan, welke zowel ademend is als waterdicht, zodat regenwater buiten wordt gehouden en de binnenkant niet gaat broeien. Dit zorgt voor optimaal comfort, ook met hoge temperaturen.
 
De kuitbreedte is verstelbaar en dat maakt deze laars geschikt voor iedere kuitbreedte. Ook beschikt de laars over reflectiemateriaal bij de hiel en is hij op meerdere punten versterkt met kunststof materiaal.
De hiel en de schenen van de Pro Rider zijn verstevigd en de laars is voorzien van een schakelpad die het beschadigen tijdens het schakelen tegen gaat.

Lees meer Lees minder

Materiaal: leer
Pasvorm: dames en heren
Versterkt bij de enkel, versterkt bij de hiel, versterkt bij de schenen, versterkt bij de tenen, versterkt bij de wreef
Waterdicht, winddicht, thermovoering, ademend, waterafstotend

Chat