menu
MOTORLAARZEN & MOTORSCHOENEN HEREN

MOTORLAARZEN & MOTORSCHOENEN HEREN

Motorlaarzen, motorschoenen, je ziet door de bomen het bos niet meer. Wat is nu geschikt voor mij? Een tourlaars of een casual model? We hebben heren motorlaarzen en schoenen in veel stijlen in onze outlet en nu dus ook voor een zachter prijsje!
50 items

OUTLET HEREN MOTORLAARZEN EN MOTORSCHOENEN

Een paar motorlaarzen of motorschoenen is een ontzettend belangrijke onderdeel van je outfit als je motor rijdt. Als je valt, zullen je voeten en handen uit reflex als eerste de grond raken. Daarom zijn er hiervoor speciale motorlaarzen en motorschoenen voor mannen ontworpen. De belangrijkste functie hiervan is dat ze je tenen, enkels en hiel beschermen. Als je hoge motorlaarzen koopt, beschermen deze ook (een deel van) je schenen.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze motorlaarzen of motorschoenen voor mannen in de outlet? Wil je bijvoorbeeld weten welke motorlaars of motorschoen het meest geschikt zijn voor jou? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies!

Wil je heren motorlaarzen of motorschoenen in de uitverkoop komen passen? Kom dan langs in onze winkel in Amsterdam. Hier hebben wij het gehele assortiment aan sale motorlaarzen en motorschoenen en daar kan je voelen welk type bij jou past. Outlet motorlaarzen en motorschoenen voor heren kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese