menu
MOTORKLEDING KIND

MOTORKLEDING KIND

Op de motor ben je kwetsbaar. Het is belangrijk om motorkleding te hebben waarin je kind goed beschermd is. Onze vakbekwame mensen informeren en adviseren je graag om de ideale kinder motorkleding voor jouw oogappel te vinden!
13 items

Kinder motorkleding

 

Kinderen zijn vaak net zo enthousiast over motorrijden als volwassenen. Trots vertellen ze aan iedereen dat ze wel eens achterop meerijden bij hun vader of moeder. Wanneer je je kind meeneemt om een rondje te rijden, wil je natuurlijk wel dat ook zij veilige kleding dragen. Wij hebben een kleine collectie aan motorkleding voor kinderen. Vaak is de motorkleding gemakkelijk te verstellen door ritsen, zodat de motorkleding kan meegroeiend met het kind. Ideal, want zo rijdt je kind niet met te grote kleding maar kan hij/zij wel langer met de motorkleding meerijden. Bekijk onze collectie kinder motorjassen, kinder motorbroeken en kinder motorhandschoenen. Kom je er niet helemaal uit? We helpen jullie graag aan de juiste outfit en kunnen in de winkel samen kijken naar de mogelijkheden.

 

Achterop

 

Wettelijk gezien zijn er maar twee regels als je je kind achterop wilt meenemen op de motor. Het is, net als voor volwassenen, verplicht om een goed gekeurde kinder motorhelm te dragen. Daarnaast moet het kind met zijn/haar voeten bij de passagiers voetsteunen komen. Het kind moet begrijpen dat hij achterop zit en welke bewegingen hij beter niet kan maken. Er zit dus geen leeftijd aan verbonden, het is de verantwoordelijkheid en het inzicht van de ouder of het kind oud/wijs genoeg is om achterop mee te kunnen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese