Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

SP Connect SP Wireless Charging Module

MAAT

De Wireless Charging Module kan op elke SP Connect™ mount worden gemonteerd. Net zoals het deed zonder, verbindt uw SP Connect™ telefoonhoes in seconden met een draai van 90°. Nu hoeft u deze module alleen maar aan te sluiten om draadloos op te laden naar een voedingsbron (USB-aansluiting, batterij, powerbank, ...) en u kunt uw smartphone* onderweg opladen. Als u langere ritten hebt gepland, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de batterij van uw smartphone stroom verliest.

Gebruik voor directe aansluit op de batterij of e-bike moter de SP Wireless Charging battery cable.

  • Meerdere toepassingen (motor, fiets, auto, ...)
  • weerbestendig
  • Vermogen: tot 7,5 W
  • Afmetingen: 95 mm x 55 mm x 12 mm
  • 1 USB-C / USB-kabel (50 cm)

Let op: werkt alleen met de SP Connect™Phone Case. Functionaliteit is niet gegarandeerd met de SP Connect™ Universal Interface.

Keyless ignition systems kunnen worden beïnvloed door overlappende frequentiekanalen. Als ontbranding niet mogelijk is, verwijdert u de telefoon of drukt u op de standby-knop om het opladen te stoppen. Om interferentie te voorkomen bij het starten, start u het ontsteken voordat u de smartphone aansluit op de Wireless Charging Module.

* Apple iPhone 8 / 8+ / XS / X / XS Max / XR & Samsung Galaxy S7 / S7 Edge / S8 / S8+ / S9 / S9+

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!