• VANDAAG OPEN VANAF 10.00 TOT 20.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MERKEN

MACNA

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
MATERIAAL
STIJL
WIND-WATERDICHTHEID
SEIZOEN
VENTILATIE
TYPE
SLUITING
EIGENSCHAPPEN
KLEUR
MAAT
    Unisex
  • KORT
  • STANDAARD
MAAT
    Unisex
  • KORT
  • STANDAARD
FILTERS TOEPASSEN

Macna is sinds 1991 een fabrikant van hoogwaardige motorkleding en is een van Europa's toonaangevende bedrijven op het gebied van technische innovatie en productontwikkeling.
Met een breed scala aan jassen, broeken, handschoenen, protectoren en accessoires voor alle rijstijlen.

Vernieuwend, minimalistisch, experimenteel en soms eigenzinnig, dat is Dutch design. Op de R&D-afdeling werkt het ontwerpteam als een goed geoliede machine en creëert het opties om je comfort en veiligheid te verbeteren.

Elk technisch of stylingconcept is te herleiden tot een idee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de hele ontwerpafdeling bezaaid ligt met schetsen, 3D-prints, stalen en stoffen.

Als het concept waardevol blijkt, wordt het digitaal opnieuw getekend. Maar er is meer dan dat: het tekenen van een jas is eigenlijk een handleiding van meerdere pagina's. Het bevat alle materialen, stoffen en onderdelen die zullen worden gebruikt, samen met productie-instructies en nog veel meer. Een blauwdruk, dus in feite.

Daarna volgt de samplefase: de eerste keer dat je een creatie in het echt ziet! Maar vaak is dit nog ver verwijderd van het eindproduct dat in de winkels terecht komt. Het kan later andere onderdelen, verschillende kleuren of verschillende materialen hebben. Maar dat is geen probleem, de samples zijn onderhevig aan snijden en opnieuw naaien, passen en testen, en er wordt op getekend.

Alle 3D-onderdelen worden in eigen huis ontwikkeld, van heupprotectie tot knee sliders, van ritsen tot binnenvoering en alles daar tussenin. Als het zichtbaar is, moet het er immers goed uitzien. That’s what we call riding gear.

Highlight: Geheel nieuw all-weather biker jack; check de Racoon heren motorjas of Racoon dames motorjas.

Chat