menu
  • Macna Centre Jacket
  • Macna Centre Jacket
  • Macna Centre Jacket
  • Macna Centre Jacket
1/4

Macna Centre Jacket

Deze verwarmde binnenjas van Macna geeft je warmte in koude dagen. Je blijf lekker warm door de 4 verschillende temperatuursniveau's die direct in te stellen met de Macna-app!

Macna
€ 179,95
Kies jouw maat
Omschrijving

Macna Center verwarmde Mid Layer, is een middenlaag met verwarmingselementen in de mouwen, aan de voorkant, aan de achterkant en in de kraag die direct kan worden gevoed door de elektrische motor van de motor of via een batterijpakket.

Het grote voordeel van de Centre jas is dat hij te koppelen is met de broek Centre d.m.v. de Y kabel (apart bij te bestellen) en de verschillende soorten verwarmde handschoenen van Macna. Door de Bluetooth verbinding met je telefoon kun je gemakkelijk en snel de verschillende standen en tijdsduur instellen.

Let op! Bekabeling en accusets zijn niet inbegrepen.

 

Zoals de meeste elektrisch verwarmde producten van Macna bevatten de Centre de Dual Power technologie. Hierdoor kun je kiezen tussen een 7,4 of 12 Volt voeding, wat een aparte accu kan zijn of een directe aansluiting op de motorfiets. Macna biedt verschillende accu's en talrijke kabelopties om eindeloze warmte te bieden met slechts één voedingsbron voor uw hele set-up; handschoenen en sokken inbegrepen. Afhankelijk van uw keuze gaat de 7,4 of 12 Volt batterij maximaal 4:30 of 3:15 uur mee. 

Op de borst heeft de Centre een handige knop die de batterijstatus en het huidige energieniveau aangeeft. Er zijn vier verschillende intensiteitsniveaus die met één druk op de knop met 20% kunnen worden aangepast. Elk niveau wordt in een eigen kleur aangegeven zodat je gemakkelijk kunt zien of de warmte aanstaat. Het alternatief is de Macna Heated app waarmee u al uw verwarmde producten op één scherm kunt beheren. Ga naar de App- of Play Store om de app gratis te downloaden en een kijkje te nemen!  

Lees meer Lees minder
Specificaties

  • Bluetooth-bediening (app)
  • 4 verwarmingsniveaus
  • Indicator voor batterijniveau
  • Elastische manchetten
  • Kabels voor connectie met verarmde handschoenen al geïntegreerd in jas (EPG kabel). 
  • Verwarmde jas en verwarmingselementen hebben 2 jaar garantie.

Let op! Bekabeling en accusets zijn niet inbegrepen!
De Macna Centre jacket kan via optionele bekabeling op de motoraccu aangesloten worden of er kan gebruik gemaakt worden van losse accusets. De volgende opties zijn mogelijk:

Maattabel
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons