menu

JOHN DOE

Al sinds 2001 ontwikkeld John Doe in Duitsland hoogwaardige beschermende motorkleding, die veiligheid biedt, extreem comfortabel is om te dragen en eruitziet als urban streetwear.
89 items

John Doe motorkleding

 

Elke naad, elke zak, elke centimeter stof is tot in het kleinste detail doordacht en getest onder maximale belasting voordat het de weg op gaat met CE-certificering. De volledige collectie van John Doe bestaat uit John Doe motorkleding heren en John Doe motorkleding dames, de casual John Doe motorjeans, John Doe motorhoodies en -shirts en John Doe motorschoenen. Allemaal een echte must-have voor in je motorgarderobe!


Casual motorkleding John Doe

 

Van oorsprong dankt John Doe haar enorme populariteit aan casual en urban motorrijders. Wie kent niet het geblokte “John Doe Lumberjack Motoshirt” waar veel chopper liefhebbers mee rondrijden? Maar de motorwereld werd pas echt verrast toen er een serie motorjeans verscheen die street fashion combineerde met slijtvastheid en veiligheid. Tot dan waren motorjeans vrij lompe broeken waarmee niet iedereen geassocieerd wilde worden. De slim en skinny fit jeans van John Doe echter bleken een enorme doelgroep aan te spreken. Ook motorrijders die tot dan nog nooit van het merk hadden gehoord.

De integratie van XTM-Fiber® en Aramide vezels in de jeans bieden bescherming in geval van een valpartij. Daarnaast wordt een Coolmax® vezel gebruikt om de temperatuur te reguleren en om eenvoudig vocht af te voeren. Een Teflon-laag wordt tenslotte aangebracht op de jeans om vuil en water af te stoten. Momenteel is de “John Doe single layer” technologie in staat om alle gunstige eigenschappen in een enkele laag te herbergen. Highlight: de John Doe Pioneer Mono Black. Een single layer jeans met AAA level (hoogste veiligheidsgraad).

Het is duidelijk dat de John Doe doelgroep inmiddels inmiddels is uitgebreid naar de tour, woon-werk en zelfs sportievere motorrijder.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese