menu

IXS

Het merk IXS staat al decennia voor zeer effectieve beschermende kleding voor motorrijders en fietsers.
95 items

IXS motorkleding

 

Kleine details kunnen het verschil maken als je eenmaal op de weg bent. Je moet volledig kunnen vertrouwen op beschermende kleding, ongeacht de omstandigheden. Technische, functionele en perfect passende motorkleding van high-tech stoffen en klaar voor gebruik tijdens stads- en woon-werkritten of off-road en circuitdagen. IXS combineert dit met een eigentijds Zwitsers design.

 

Voortdurende verbeteringen door middel van praktijktesten door professionals in diverse motorsport disciplines hebben IXS gemaakt tot wat het nu is; een van de toonaangevende en grootste producenten ter wereld met export naar 50 landen wereldwijd. Het assortiment is indrukwekkend; van motorkleding voor heren en dames tot helmen, van motorlaarzen en motorschoenen, motorhandschoenenregenkleding tot talloze handige accessoires.

Highlighted product: Tour Women Boot High ST; voor dames die net die paar centimeters extra nodig hebben!

 

Het ontstaan van IXS

 

IXS is ontstaan in Zwitserland en ontwikkelt sinds 1979 met succes en passie innovatieve, functionele kleding. Het gespecialiseerde IXS-ontwikkelingsteam legt bijzondere nadruk op individuele stijl en de perfecte pasvorm - naast het gebruik van de modernste, hightech materialen.

 

Het IXS-merk heeft talloze 'Best Product'-awards in de vakpers gewonnen - evenals de prestigieuze Red Dot Design Award voor motorkleding concepten - en staat synoniem voor de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese