menu

Inuteq Bodycool Xtreme

Inuteq
€ 73,95
Kies jouw maat
Bekijk de video
Omschrijving

De Inuteq-PVA® Bodycool Xtreme is ontwikkeld om strak om je lichaam te zitten en het ultieme verkoelende effect te geven. Het verkoelende effect duurt 1 tot 4 uur, afhankelijk van de omgevingstemperatuur, luchtstroom en vochtigheid.

Dit nauwsluitende koelshirt is het koudste uit de collectie van Inuteq! Hij zit in een koker, zodat je hem eruit kunt halen en kunt dragen wanneer dat nodig is.

Specificaties

Materiaal

  • Stof van 100% polyvinylalcohol
  • Polyester ademende gebreide 'oogjesstof'

Informatie

  • Mag in de wasmachine
  • Eenvoudig in gebruik en hergebruik
  • Biedt 1 tot 4 uur koelcomfort

Inuteq-PVA®

De Inuteq-PVA® verdampingskoelingstechnologie is een sterk absorberende polyvinylalcoholstof. Inuteq-PVA® producten worden geactiveerd door ze een minuut in water te laten weken. Na het uitknijpen van overtollig water zijn ze klaar voor gebruik.

De Inuteq-PVA® producten zorgen voor een aantal uren verkoeling. Producten zijn machinewasbaar. Het gebruik van de Inuteq-PVA® verdampingskoelproducten is een snelle en gemakkelijke manier om de hitte te verslaan en fris en koel te blijven. De Inuteq-PVA® producten presteren het best in omgevingen met een lage tot gemiddelde luchtvochtigheid. Het niveau van de luchtstroom bepaalt het koeleffect.

Gebruik

Activeren is eenvoudig. Laat het shirt voor het eerste gebruik een minuut in water weken en laat het volledig drogen. Week het shirt vervolgens opnieuw een minuut in schoon water en knijp voorzichtig het overtollige water eruit. Je shirt is nu klaar voor gebruik en zal je comfortabel koel houden. Bewaar je shirt voor opslag in de speciale opbergkoker. Het kan vochtig worden bewaard of je kan hem opgehangen om te drogen. Het shirt wordt stijf als het volledig droog is.

Maatvoering

  • T-shirt maat = maat koelvest
  • Neem gewoon je T-shirtmaat als referentie om de maat van je koelvest te bepalen
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons