• MORGEN OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MERKEN

DAYTONA

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
MATERIAAL
STIJL
WIND-WATERDICHTHEID
VENTILATIE
EIGENSCHAPPEN
KLEUR
MAAT
    Schoenen
MAAT
    Schoenen
FILTERS TOEPASSEN

DAYTONA MOTORLAARZEN

Daytona Boots worden beschouwd als de beste motorlaarzen ter wereld. Handgemaakt in Duitsland, erkend als toonaangevend op het gebied van veiligheid, prestaties en innovatie, evenals voor een hoog niveau van kwaliteit en duurzaamheid. Al 17 jaar op rij bekroond met de titel van "beste merk motorlaarzen". Daytona is dan ook de logische keuze voor bijvoorbeeld woon-werk rijders, motorrij-instructeurs en politie. 

Een laars ontworpen voor de doorrijder, bestand tegen intensief gebruik en extreme weersomstandigheden. Een Gore-Tex waterdicht en ademend membraan is vanzelfsprekend, net als de veiligheidsoptie’s die verder gaan dan welke andere motorlaars dan ook. Een motorlaars of motorschoen die veel langer meegaat dan die van concurrerende merken en blijft presteren en beschermen tot 10-15 jaar na aankoop. Dat is het resultaat van superieur materiaalgebruik, doordachte constructie en ambachtelijke precisie.

Daytona motorlaarzen bieden serieuze bescherming van de solide anatomisch gevormde versterkte hiel tot de gegalvaniseerde stalen antislipzolen. Je vindt scheenbeen protectie opgevuld met onder andere latex foam in een 3M-Scotchlite hiel reflector. Een gebogen hoofdrits, ontworpen om niet te barsten of open te scheuren in het geval van een ongeluk. Anatomisch gevormde robuuste enkelversterking die serieuze bescherming biedt aan kritieke gebieden.

Chat