menu
  • Celly Smart Tag Finder
  • Celly Smart Tag Finder
  • Celly Smart Tag Finder
  • Celly Smart Tag Finder
  • Celly Smart Tag Finder
1/5

Celly Smart Tag Finder

Ben je vaak spullen kwijt of wil je simpelweg weten waar je waardevolle bezittingen zich bevinden? Dan is SmartFinder de perfecte oplossing voor jou.

Celly
€ 29,95
Kleur: Zwart
?
Omschrijving

Celly Smart Tag Finder/object tracker, de ultieme oplossing voor het bijhouden van je waardevolle bezittingen. Met de geavanceerde Bluetooth-technologie kun je de Smartfinder eenvoudig aan elk voorwerp bevestigen en de locatie ervan volgen met de gebruiksvriendelijke Celly app op je smartphone of tablet. Maak je nooit meer zorgen over het kwijtraken of verkeerd opbergen van apparaten!

De Smartfinder heeft een ingebouwde alarmfunctie die je waarschuwt als het getraceerde voorwerp buiten bereik komt. Het slanke ontwerp voegt een vleugje stijl toe aan elk apparaat, waardoor het een must-have accessoire wordt. Dankzij het compacte en lichte ontwerp en de comfortabele nylon vetersluiting kan het worden bevestigd aan sleutels, brillen, tassen, portefeuilles en alle andere alledaagse voorwerpen om constant hun positie te controleren.

Met behulp van de FindMy-app (alleen beschikbaar op iOS-apparaten) is het altijd mogelijk om de exacte positie van het voorwerp direct vanaf je smartphone, tablet of smartwatch te controleren.

  • Klein formaat 42x42x8mm
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons