menu

MOTOR RUGZAK

68 items

Belangrijke eigenschappen van een motorrugtas

 

Bij het kiezen van een rugzak voor op de motor zijn er verschillende eigenschappen die van groot belang zijn om rekening mee te houden. Natuurlijk ies ieder zijn wens anders en zullen bepaalde factoren voor de één minder belangrijk zijn dan voor de ander. Eigenschappen om voor jouw rugtas regening mee te houden zijn:


Waterdichtheid

Een goede waterdichte motorrugzak zal jouw spullen veilig en droog houden. Dit is vooral handig als je regelmatig met een laptop in je motorrugtas op pad gaat. 


Aerodynamisch ontwerp

De tas moet een aerodynamisch ontwerp hebben om de luchtweerstand te minimaliseren en te zorgen voor stabiliteit bij hoge snelheden. Dus mocht je veel lange afstanden rijden op de snelweg, is dit een factor die je goed in je gedachte moet houden.


Comfort en pasvorm

Ergonomische schouderbanden en een verstelbaar borstriem- en heupgordelsysteem zijn belangrijk voor een goede gewichtsverdeling en comfort tijdens lange ritten.


Capaciteit en compartimenten

De tas moet voldoende capaciteit hebben voor je benodigdheden, zoals een laptop, kleding, gereedschap, en andere persoonlijke spullen. Meerdere compartimenten helpen bij het organiseren van je spullen.


Reflecterende elementen

Reflecterende strips of elementen vergroten de zichtbaarheid in het donker, wat de veiligheid verhoogt.


Sluitingsmechanisme

Stevige en betrouwbare ritsen of clips die niet gemakkelijk kapot gaan. Waterdichte ritsen of roll-top sluitingen zijn ideaal voor extra bescherming tegen regen.


Ventilatie

Ademend materiaal of ventilatiepanelen op de rug kunnen helpen om oververhitting en zweetvorming te verminderen.


Gewicht

Een lichte tas is handiger en veroorzaakt minder vermoeidheid, vooral bij langere ritten.

Door deze eigenschappen in overweging te nemen, kun je een motorrugtas kiezen die niet alleen praktisch en functioneel is, maar ook comfortabel en veilig voor gebruik tijdens je ritten.

 

Motorrugzak online bestellen, of proberen in onze winkel

In onze webshop hebben wij een groot assortiment aan rugzakken van topmerken zoals Kriega, Dainese, Alpinestars en SW-Motech. Het bestellen van joue nieuwe tas is dan ook erg gemakkelijk en vanaf €40,- wordt deze bestelling gratis bij jou thuisbezorgd.

Maar uiteraard snappen wij het heel goed als je de tas even in het echt wilt zien zodat je zeker weet dat hij comfortabel zit en hij qua capaciteit voldoet aan jouw wensen. Daarom ben je meer dan welkom in onze winkel in Amsterdam-Noord. Daar zul je alle items van onze webshop kunnen bekijken in onze winkel met meer dan 1300m2 aan shopervaring. 

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese