• VANDAAG OPEN VAN 12:00 TOT 19:00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Oxford Tankgrips zwart

Op voorraad - ook in onze winkel in Amsterdam!
Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.

Deze Tank Grips kleef je op de flanken van de benzinetank. Ze beschermen vanzelfsprekend je glanzende tank tegen gebruikssporen, maar zijn eigenlijk specifiek ontwikkeld om meer grip en dus meer controle te krijgen.

Een motorfiets bestuur je met je benen, niet met je handen. In de rijschool hebben ze het ontelbare keren gezegd, maar toen geloofde je het niet. Ondertussen is gebleken dat je met knieën en benen wel degelijk de motor in de bocht ‘legt’. Meer dan met je handen. Oxford ontwikkelde deze Tank Grips met die gedachte in het achterhoofd. Stabiliteit, controle en vertrouwen ontstaan daar waar je deze Tank Grips kleeft. Wie heen en weer zit te schuiven op een zadel, kan nooit een bocht insturen zoals het hoort.

Het gebruikte 3D-materiaal (DuroxGrip) heeft een duidelijk, extra grijpend effect. Vanzelfsprekend beschermt het de tank ook. Je kleeft de Tank Grips – eenvoudig, met dank aan 3M – op de flanken van je tank, daar waar jij het nodig vindt. Ze komen (per twee, links en rechts) standaard aan in een soort druppelvorm, maar dankzij een aantal voorgevormde lijnen kan je ze zelf makkelijk bijsnijden om ze nog beter te doen passen.

Het kleven doe je één keer, en één keer goed. Bezint eer ge begint lijkt ons hier een goede tip. Eenmaal gekleefd is het de bedoeling dat ze blijven hangen in alle omstandigheden, dus halfweg dat proces beginnen twijfelen of je bedenken leidt niet meteen tot topresultaten.