Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

Oxford Tankgrips zwart

Dit product is helaas niet op voorraad. Neem even contact op met onze klantenservice, we informeren je graag over de levertijd!

Deze Tank Grips kleef je op de flanken van de benzinetank. Ze beschermen vanzelfsprekend je glanzende tank tegen gebruikssporen, maar zijn eigenlijk specifiek ontwikkeld om meer grip en dus meer controle te krijgen.

Een motorfiets bestuur je met je benen, niet met je handen. In de rijschool hebben ze het ontelbare keren gezegd, maar toen geloofde je het niet. Ondertussen is gebleken dat je met knieën en benen wel degelijk de motor in de bocht ‘legt’. Meer dan met je handen. Oxford ontwikkelde deze Tank Grips met die gedachte in het achterhoofd. Stabiliteit, controle en vertrouwen ontstaan daar waar je deze Tank Grips kleeft. Wie heen en weer zit te schuiven op een zadel, kan nooit een bocht insturen zoals het hoort.

Het gebruikte 3D-materiaal (DuroxGrip) heeft een duidelijk, extra grijpend effect. Vanzelfsprekend beschermt het de tank ook. Je kleeft de Tank Grips – eenvoudig, met dank aan 3M – op de flanken van je tank, daar waar jij het nodig vindt. Ze komen (per twee, links en rechts) standaard aan in een soort druppelvorm, maar dankzij een aantal voorgevormde lijnen kan je ze zelf makkelijk bijsnijden om ze nog beter te doen passen.

Het kleven doe je één keer, en één keer goed. Bezint eer ge begint lijkt ons hier een goede tip. Eenmaal gekleefd is het de bedoeling dat ze blijven hangen in alle omstandigheden, dus halfweg dat proces beginnen twijfelen of je bedenken leidt niet meteen tot topresultaten.

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!